in

Фіктивне розлучення: Камалія розповіла про спільні плани на майбутнє з пакистанським мільярдером

Співачка Камалія після приголомшливої новини про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром знову здивувала фанів.

У своєму Instagram виконавиця поділилася спільним фото з колишнім чоловіком та двома спільними доньками. Як виявилося, навіть після розриву у пари є спільні плани.

Так, Мохаммад прийде підтримати свою ексдружину на цирковому шоу, яке днями пройде у Києві. Також на виступ співачки прийдуть її доньки, рідні та друзі.

«Побачимося сьогодні на 12-годинній виставі у Київському цирку, де я виступлю з фінальним номером з усіма артистами цирку. Мої принцеси, Захур, моя мама разом з іншими друзями підтримуватимуть мене з ложі директора цирку. Це нове шоу і я дивилася його під час репетиції, і це просто фантастика. Будь ласка, приходьте», — запросила фанів Камалія.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Раніше співачка показала, як готується до шоу та поділилася кадрами з репетиції.

Нагадаємо, що 13 квітня Камалія шокувала новину про те, що розлучається з чоловіком після 20 років у шлюбі. Що саме стало причиною розриву подружжя, співачка розповідати не стала. Разом пара виховує двох доньок-двійнят — Мірабеллу та Арабеллу.

Такої реакціїї Мішина не очікувала точно: Олександр Еллерт різко відповів на претензії «Холостячки» в його адресу

Змив усі гріхи: Леся Нікітюк показала, як священник «облив» її водою