in

Фотографиня розсекретила, де перебуває Надія Мейхер, заміжня за росіянином

Ексучасниця гурту «ВІА Гра» Надія Мейхер тривалий час не давала про себе знати.

На початку повномасштабної війни виконавиця публічно засудила російське повномасштабне вторгнення на територію України і повідомила, що активно волонтерить і підтримує ЗСУ. Відтоді артистка не часто виходить на зв’язок з шанувальниками.

Так само достеменно невідомо, де перебуває Мейхер, яка, до речі, заміжня за російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим. Втім, місцезнаходження зірки розсекретила українська фотографиня Аліна Квітка.

У сторіз своєї сторінки в Instagram Квітка поділилася, що не так давно проводила фотосесію для Надії Мейхер в Італії: «Сьогодні у Венеції знімала чудову Надію Мейхер», — підписала фото Аліна.

Зазначимо, що раніше відомий блогер Богдан Беспалов повідомив, що знає, що Надія Мейхер перебуває у Німеччині. Тоді блогер також розповів, що Мейхер «перебралася до Німеччини з кінцями» і до України повертатися не збирається.

Нагадаємо, що Надія Мейхер 2014 року вийшла заміж за російського бізнесмена Михайла Уржумцева. Скромну церемонію вони провели у Києві. Від Уружмцева Мейхер має двох доньок. З дітьми Надія мешкала у Києві, у той час як її чоловік жив на дві країни.

Ксенія Мішина похизувалася стрункими ніжками у екстремальному міні

Каменських зробила неоднозначну заяву з приводу своїх російськомовних пісень