in

Світлана Лобода виправдалася за «наїзд» на дівчину в Харкові та виступ на одній сцені з Меладзе

Співачка Світлана Лобода після скандалу з 16-річною протестувальницею з плакатом «Харків без Лободи» та новин про виступ на одній сцені зі співаком Валерієм Меладзе вийшла на зв’язок.

Виконавиця в Instagram прокоментувала, що пишається дівчиною, яка на її імпровізованому концерті відкрито показала свою позицію. Однак Лобода заявила, що їхню з нею розмову, де вона у неї запитувала «скільки їй грошей заплатили», нібито намагалися зробити в публічному просторі маніпуляцією. Перепрошувати співачка у 16-річної дівчини не стала.

«Дівчинка, яка простояла увесь час із плакатом «Харків без Лободи», — я пишаюся тобою. Ти маєш право на свою думку, і я поважаю це. Бо теж добре знаю, що таке йти проти течії. На жаль, мою розмову з тобою вкотре намагаються зробити маніпуляцією. Мені шкода, якщо хтось вбачає в цьому зневагу. Знаю, що не ти. І бажаю тобі ніколи не втрачати сили духу», — заявила співачка.

«Суспільне» зв’язалося з протестувальницею. Нею виявилася 16-річна Дарина, яка не бажає, аби співачка, яка до початку повномасштабної війни жила в Росії та заробляла криваві рублі, виступала в Харкові. За словами дівчини, вона не вірить у щирість слів Лободи. Дарина говорить, що в поведінці виконавиці не було видно, що вона її поважає.

«Не було видно, що вона мною пишається, з розмови про гроші й за фамільярністю. Цього не було видно. Я маю право на свою думку, це правда. Але я не бачила, щоб вона це поважала. Не дуже вірю. Я бачила її вчинки та чула її слова в той момент. Якось так собі віриться. Вчинки зворотне показують. З її манерою розмовляти та з її обіймами це було б таке собі», — прокоментувала Дарина.

До речі, після гучного скандалу в Харкові Лобода втрапила ще в один. З’явилася інформація, що співачка зібралася виступати в Кишиневі на одній сцені зі співаком Валерієм Меладзе, який не визначився з позицією щодо війни, живе в Росії, розважає росіян та мовчить про російське вторгнення.

Коментар від співачки на цю тему не змусив на себе чекати. Менеджмент артистки заявив, що вона не виступає на одній сцені з російськими виконавцями. Тим часом плакати з її виступом вже висять у місті.

«Світлана Лобода не виступає на одній сцені з російськими артистами, наша позиція єдина та категорична», — прокоментували в пресслужбі виконавиці для «Музвар».

Скандал довкола Світлани Лободи – що відомо

Коли російські окупанти розпочали повномасштабне вторгнення до України, співачка тривалий час мовчала. На п’ятий день війни Лобода у сльозах на відео розповідала, що «українці – маленькі люди, які не впливають на перебіг війни». Також співачка не назвала одразу, хто насправді є агресором та хто розпочав вторгнення.

До речі, у травні довкола Світлани Лободи спалахнув гучний скандал у Києві. Виконавиця запланувала дати концерт на підтримку ЛОР-відділення «Охматдиту», утім, із дитячою лікарнею нічого не узгоджували. Лобода тим часом зіткнулася з хвилею хейту, і концерт врешті скасували.

Світлана Лобода після скандалу в Харкові заспіває на одній сцені з Валерієм Меладзе

Ексдружина Остапчука назвала свій страшний діагноз: «Попереду операція з видалення нирки»