in

Мобілізований Віталій Козловський у формі показав, як проходить його навчання на полігоні

Співак Віталій Козловський, який днями отримав повістку і тепер служить у підрозділі Нацгвардії України, розповів, як минув перший тиждень його навчання бойовій підготовці.

На сторінці в Instagram виконавець розмістив знімки, зроблені під час його навчань на полігоні. На знімках Козловський зображений у формі, касці та з автоматом у руках.

«Перший тиждень навчання бойовій підготовці був напруженим і інтенсивним. Втома є як фізична, так і моральна. Іноді є відчуття, що навантаження забирають всю енергію… Насправді зараз немає часу та сил на творчість, яку я так люблю, в якій можу виразити свої почуття та думки…. Але хто казав, що буде легко?! І все ж у поточних обставинах знаходжу сили і натхнення, залишаюся відданим своїй службі, бо вірю в важливість нашої ролі в захисті країни. Думка про те, що мої зусилля не є даремними, власне, мотивує йти вперед», — зізнався Козловський.

Також співак привітав українців із Днем Конституції та побажав, щоб «основний закон залишався надійним фундаментом наших цінностей і прав».

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський показав, як побратими поголили йому бороду й підстригли волосся. За словами співака, на службі свої правила та порядки, а він їх своєю чергою дотримується.

«Хотіли мене ви*бати!» — Полякова розповіла, як її вивезли в ліс і намагались зґвалтувати і, як вночі звідти втікала

В Україні розширили список тих, кого можуть мобілізувати в ЗСУ