in

«Не пускати!» — влада РФ пропонує назавжди заборонити Галкіну в’їзд на територію країни

Багато представників російської інтелігенції не погодилися із загарбницькою політикою Кремля і залишили країну-агресорку відразу ж після повномасштабного вторгнення в Україну.

Чулпан Хаматова, Максим Галкін, Андрій Макаревич, Семен Слєпаков та інші артисти розвинули активну діяльність за кордоном, спрямовану на критику Путіна та його прихильників, за що були звинувачені в роботі на іноземні держави та отримали ярлик «іноагентів». Тепер же особливо завзяті представники кремлівської влади вирішили піти далі і запропонували заборонити незручним громадянам РФ в’їзд на Батьківщину.

З відповідною ініціативою виступив голова російського Федерального проекту «з безпеки та боротьби з корупцією» Віталій Бородін звернувся до голови Держдуми Володіна.

Звернення до Володіна

«Громадянину РФ, внесеному в реєстр, що проживає на території іноземної держави, публічно виступає проти вісників конституційного ладу і безпеки ю РФ для проживання і ведення будь-якої діяльності», — йдеться в тексті листа.

Навіть перебуваючи за кордоном, Галкін регулярно знаходить можливість насолити російській владі

Варто зазначити, що багато шанувальників Галкіна поставилися до цієї новини з радістю, зазначивши, що тепер він матиме офіційну причину «не повертатися в це г**но». У той же час, щодо його дружини Алли Пугачової поки що подібних санкцій не передбачається.

Читайте також: Поки Пугачова релаксує у Лондоні, Галкін з дітьми знялися в рекламі служби доставки

Розмовляла українською мовою на тлі жовто-синього прапора: російська гумористка Клара Новікова втрапила в скандал після концерту в Москві

Разом, але на великій відстані: Потап та Настя Каменських заінтригували дивною поведінкою в Майямі