in

Алла Мазур ледь не розридалася через особливий подарунок від військових (фото)

Українська телеведуча Алла Мазур отримала особливий подарунок від наших захисників — підписану для неї гільзу від зенітної гармати 60-го калібру. Цей сюрприз для Алли привезла з місця, де ведуться бої, військова кореспондентка ТСН Наталя Нагорна.

«Такого незвичайного і зворушливого подарунка я ще не отримувала. Розчулилася ледь не до сліз. Хотілося уважно вичитувати кожну букву, представляти того, хто це писав… і дякувати хлопцям, які щомиті ризикують життям і встигають при цьому ще й подумати про подарунок журналістам», — говорить Мазур.

Цій зенітній гарматі, призначеній для стрільби по повітряних цілях, вже більше 70 років. Наталя Нагорна, розповідаючи цей факт, зазначила, що все одно ця зброя дуже дошкуляє окупантам.

«Ворог її сильно вистежує. Є така ілюзія у людей, далеких від передової, що на фронті зараз виключно новітнє озброєння. Що всі їздять на «Бредлі», що у всіх є «Леопарди», але насправді досі воює все, що може воювати, все, до чого є боєприпаси, все, з чого вміють стріляти. Але яку б техніку нам не привозили, в першу чергу воюють наші люди. І ось такі люди попросили цю гільзу передати вам«, — каже кореспондентка.

Тепер ця «іменна» гільза як найдорожча нагорода стоїть в робочій кімнаті Алли Мазур.

«Сердечно дякую воїнам 104-ї бригади 60-го батальйону ТРО, нашим відважним «Поліським вовкам» за цей неймовірний сюрприз. Обіймаю подумки кожного. І чекаємо вдома всіх — з перемогою!» — подякувала Алла Мазур за подарунок.

З військових — у волонтери: екс-генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що залишає Збройні сили України через інвалідність

«Перебувала в цей момент вдома» — квартира Христини Соловій постраждала через ракетний удар по Львову