in

Стрільцям — неземне кохання, Тельцям — скандал: гороскоп по картах Таро на 13 липня

У четвер, 13 липня, Стрільців оточать любов’ю і турботою, вони будуть «пурхати» від щастя. А Тельцям варто бути обережнішими, на них чекає скандал. Що цей день принесе іншим знакам Зодіаку — читайте в гороскопі по картах Таро.

Овен

Овни можуть «втекти» від усіх проблем. Дозвольте собі не думати про погане і насолоджуватися життям. Відпочивайте, веселіться та перенесіть усі важливі справи на інший день.

Телець

Карти Таро попереджають Тельців про те, що над ними нависла загроза. Ви ризикуєте «вляпатися» у дуже гучний скандал. Будьте дуже обережними, подбайте про свою репутацію.

Близнюки

На Близнюків чекає радісна новина. Ви дізнаєтеся, що ваша мрія здійсниться, це принесе чимало приємних емоцій. Тому не радійте, ви на це заслуговуєте.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам важливі рішення. Цього дня ви зможете зробити ривок вперед. Не бійтеся, все вийде.

Лев

Леви зуміють проявити свої найкращі якості. Допоможіть людині, яка цього потребує. Добрі справи принесуть вам умиротворення і спокій, це залікує ваші рани на серці.

Діва

13 липня Діви зможуть повернутися на крок назад. Не думайте, що це погано. Насправді ви зумієте виправити помилку, яка не давала вам рухатися вперед.

Терези

Терезам варто бути обережніше з технікою і дорогими речами. Ви можете щось зламати, а це призведе до великих витрат. Не втрачайте пильність, це дуже важливо.

Скорпіон

Скорпіонам можна задуматися про глобальні цілі. Складайте плани і не бійтеся стрибнути вище голови. Не пригнічуйте свої амбіції, ви гідні більшого.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям приємний день. Вас оточать любов’ю, ви будете насолоджуватися увагою і турботою своєї другої половинки. Якщо у вас її немає — вирушайте на прогулянку і не соромтеся знайомитися з людьми.

Козоріг

У четвер Козерогам потрібно відпустити всі образи. Попрощайтеся з людьми, які принесли вам біль. Не варто намагатися утримувати поруч з собою тих, хто цього не хоче.

Водолій

Водолії можуть втратити роботу. Ви ризикуєте сильно посваритися з начальством. Не засмучуйтеся, ви зможете знайти нову вакансію, яка буде ще краще за попередню.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам несподівану пропозицію. Ви опинитеся перед складним вибором, доведеться вирішувати, що для вас найважливіше. Не поспішайте з відповіддю, обміркуйте все декілька разів.

Сварилися через війну: російську актрису побив бойфренд-українець (фото)

Надія Мейхер, оголивши апетитний бюст, прогулялась набережною без спідньої білизни