in

Сварилися через війну: російську актрису побив бойфренд-українець (фото)

Російська актриса Катерина Виноградова, яка знімалася в серіалі «Інтерни», заявила, що її побив бойфренд. За даними росЗМІ, вона зустрічалася з 44-річним обранцем з Києва близько року, разом вони жили на Балі.

Усе сталося на день народження росіянки. Вона влаштувала вечірку і запросила чимало гостей. Святкування проходило в будинку друга Виноградової, який теж прилетів на Балі з РФ. У якийсь момент, за словами актриси, її обранець пішов.

Бойфренд Виноградової відправився на віллу, яку він разом з нею орендував. Актриса стверджує, що бойфренд запідозрив її у зраді. Він влаштував погром на їхній віллі, оскільки нібито знайшов докази своїх підозр. Коли артистка до нього прийшла, між ними спалахнув скандал.

Виноградова стверджує, що бойфренд її сильно побив. Вона нібито прокинулася, лежачи у калюжі крові. Актриса вийшла у Stories і показала синці на обличчі. Вона заявила, що чоловік був у «п’яних галюцинаціях».

Тим часом подруги Виноградової вже дали коментар росЗМІ. Вони заявили, що актриса сильно сварилася з бойфрендом-українцем через війну і політику. За словами подруг, між ними регулярно виникали скандали.

Все гірше, і гірше: в мережі з’явилася інформація про здоров’я Леонтьєва

Стрільцям — неземне кохання, Тельцям — скандал: гороскоп по картах Таро на 13 липня