in

«За кожен метр віддаються життя» Гурт O.TORVALD зворушив піснею, присвяченою захисникам Бахмута

Український гурт O.TORVALD зворушив Мережу емоційною прем’єрою пісні, присвяченої загиблим військовим.

Гурт представив трек під назвою Голосові, а також кліп до нього з фронтменом Женею Галичем у головній ролі.

У міні-альбомі O.TORVALD з однойменною назвою також можна почути голосові повідомлення побратимів, які захищали Бахмут.

«Ми презентуємо ЕР Голосові, але пісня там буде лише одна. Ще три аудіо — це аудіоповідомлення, записані моїм підрозділом у Бахмуті. Я не можу оминати цю частину свого життя у творчості, проте хочу це робити максимально відверто і чесно, і говорити лише про те, що сам пережив. У війні немає нічого романтичного, а за кожен метр вільної території віддаються життя», — розповів Галич.

«Голосові» — це одна з найінтимніших пісень, яку ми колись писали. Це внутрішній монолог, сповідь, відображення найпотаємніших страхів. Ми не хочемо робити «байрактарщину» чи патріотичні гімни, проте й оминати війну не можемо, адже це частина мого життя, частина життя кожного з нас. Не романтизуйте війну. Це не голлівудський фільм чи гра. Війна — це про смерть, втрату близьких людей, втрату себе. За кожним жартом про Крим, за кожним метром відвойованої або збережної території стоять сотні та тисячі втрачених життів», — прокоментував прем’єру Галич.

«Жодної гривні отримано не було!» — продюсер Юрій Горбунов зробив гучну заяву щодо скандалу через серіал «Смт. Інгулець»

«Виніс каву у синьо-жовтій склянці» — росіянка звинуватила офіціанта Грузії за «теплий прийом»