in

«Небажання розуміти, що в країні війна»: Женя Галич розповів, що його обурило в тилу

Лідер рок-гурту O. Torvald та відомий український співак (нині ‒ боєць ЗСУ) Женя Галич відверто зізнався, що його здивувало в тилу після тимчасового повернення з фронту.

«Здивувало небажання деяких людей миритися з тим, що в країні йде війна. Небажання розуміти, що в країні йде війна. Бажання забути, про те, що в Україні йде війна, і займатися своїми справами, прикриваючи це «економічним фронтом», ще якимось фронтом. Здивувало хамство людей один до одного, агресія один до одного», — емоційно сказав він.

Також Галич обурено сказав, що, на його думку, українці в тилу стали більш агресивними і хамовитими. Співак також зазначив, що кожен обов’язково повинен навчатися військовій справі. За словами Галича, з такою сусідньою країною потрібно бути готовим до чого-небудь.

«Студент, робітник, працівник, військовий – завжди потрібно тепер проходити підготовку. Це може бути тактична медицина, стрілянина, фізична підготовка. Готуватися потрібно тепер завжди, тому що з таким [божевільним – неценз. сусідом, всі повинні бути готові», — зазначив Галич.

Юрій Горбунов на початку повномасштабної війни їздив на елітний іспанський курорт: докази від прикордонників

«Вийшла на полювання» — Ксенія Мішина зняла майку та топлес пробіглася Карпатами