in

Прифронтова хроніка: Лобода побувала на «нулі» і «відчула» Україну

Українська співачка Світлана Лобода вирушила в незвичайну подорож Україною, аналогів якій не було за її кар’єру. Близько місяця в дорозі вмістилися в імпровізований відеощоденник, яким артистка поділилася в соціальних мережах.

Східні області і фронтова зона, відвідування військових на «нулі» і поранених бійців в Київському госпіталі, імпровізовані концерти, чай з волонтерами в Запоріжжі та Херсоні під звуки пострілів і історії, що ранять душу, бомбосховища, сон в машині і знайомство з місцевими жителями Дніпра, Миколаєва, Кривого Рогу та Харкова — все це потрапило в кадр.

Вона зізнається: такий шлях їй було просто необхідно пройти — як українці, і артисту.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

» Я звикла бачити Україну через вікно машини, нестримно поспішаючи на виступи, знімальні майданчики, студії запису. Зараз мені необхідно було її відчути, незважаючи на те, скільки часу на це піде і хто та що про це напише», — ділиться емоціями від поїздки Лобода.

«Найважливіші дороги — ті, які не мають фінальної точки прибуття, а набувають сенсу в самому шляху… Це була моя дорога. Дорога, яку я мала пройти. Бо не існує довгих доріг для тих, хто обирє правду та з вірою в серці рухається тільки вперед», — ділиться роздумами співачка.

«Це жиза» — акторка Ксенія Мішина поділилась серією «невдалих» фото в центрі столиці

Камалія замилувала кадрами, як святкувала 68-річчя чоловіка та який сюрприз йому влаштувала