in

«Намагається всидіти на двох стільцях»: Користувачі Мережі розкритикували Світлану Лободу за російськомовні версії нової пісні

Днями відома українська співачка Світлана Лобода презентувала кліп на свою нову україномовну композицію «Київ-Ніцца». Втім прем’єра не обійшлася без скандалу — створені співачкою дві російськомовні версії цієї пісні спровокували хвилю хейту у її бік.

За словами артистки, пісню «Київ-Ніцца» вона створила у Ризі. Це історія про двох закоханих людей, які є розділеними відстанню. Історія про дівчину, котра втекла з власного весілля до коханого, з яким об’єднана багатьма роками любові. Режисером кліпу на прем’єрну композицію стала сама Світлана Лобода — завдяки великій команді відеороботу було створено дуже швидко. Також відомо, що зйомки відбулися у Ніцці.

Співачка розповіла — перша російськомовна версія нової пісні була створена випадково. Під час звукозапису Лобода обмовилася, заспівавши «Рига-Ніцца». Тоді артистка відчула, що це знак — адже Латвія стала для неї другою домівкою. «Пісня «Рига – Ніцца» – мій подарунок і подяка Латвії, моєму другому дому. Сподіваюся, цей сингл відгукнеться в душах не лише латвійців, а й мешканців усіх країн Балтії«,- наголосила Світлана.

У другій російськомовній версії композиції Лобода замінила Київ на місто в Казахстані. «Пісня «Актау – Ніцца» насправді народилася випадковим чином з імпровізації на презентації мого нового альбому Made in U. Mixes у Казахстані. Мене так тепло приймали, що захотілося бути ще ближчим. Прямо на сцені я вирішила використати в приспіві популярне курортне місто Актау. Гості були в захваті, і я зрозуміла, що цьому треку потрібне життя«, – підсумувала артистка.

Шанувальники Світлани Лободи дуже тепло сприйняли її новий витвір, зазначивши, що пісня має велику актуальність в нинішніх реаліях, адже дуже багато сімей розділені через війну.

Реакція більшості українців на російськомовні версії пісні була негативною

Втім, більшість українців все ж таки сприйняли новинку різко негативно — саме через існування російськомовних варіантів. Багато інтернет-користувачів наголосили, що таким чином Лобода намагається «всидіти на двох стільцях» та вочевидь орієнтується на російськомовний ринок. А деякі з них навіть відверто звинуватили співачку у прихильності до росіян.

Читайте також: «Шматок лайна» — Світлана Лобода заявила, що готова взяти на роботу таксиста, який відмовився розмовляти державною мовою

Тельцям — налаштуватися на рішучість, а Левам — чудова нагода змінити своє життя: гороскоп на 7 листопада

50-річна модель Гайді Клум показала, як засмагає топлес біля басейну