in

«Тебе клянуть вдови і сироти» — Ані Лорак в міні рознесли за цинічні опуси

Співачка Ані Лорак продовжує вражати цинізмом, від якого в українців зводить вилиці. Артистка зараз готується до виступу в підмосковному концерт-холі, в рамках якого і активізувалася в соціальних мережах з новими фото.

На своїй сторінці в Instagram Лорак показала знімки в новому образі, який нескінченно далекий від луків розкішної діви, якою вона себе позиціонувала раніше. Цілком очевидно, що 44-річна співачка відчайдушно намагається зберегти молодість і привернути хоч трохи уваги аудиторії за допомогою зухвалих нарядів.

Так Ані показала розповніле тіло в лимонній міні-сукні, яке ледь прикриває сіточкою її груди. Вульгарні знімки вона супроводила черговим псевдофілософським роздумом, який розлютив українців.

«А що якщо сьогодні — це все, що у тебе є? Як би ти прожив свій день? Кому сказав би слова любові? Кого обійняв би прямо зараз?» — запитує свою аудиторію Ані Лорак.

Очікувано, відповіді співачці в коментарях дали вельми жорсткі:

  • «В нас кожен день такий, коли над головами свистять ракети по 50 за ніч… А «слава любьві» ми кажем нашому ППО!!!»,
  • «Мені здається що вона трохи зʼїхала з глузду. Не знаю як так можна жити, робити вигляд що нічого не сталося»,
  • «Та ти задовбала зі своєю любов’ю.Твої фанати люблять не тебе, а твій образ, який видуманий від початку до кінця. А сама ти любиш тільки гроші, що вже не розуміє лиш дурний»,
  • «Тебе клянуть вдови і сироти, матері, які втратили синів. Твоя перша сім’я розпалася. Носити дрантя і співати, коли люди, серед яких ти виросла, в суцільному траурі — то верх цинізму»,
  • «Кароліна, ну чому ти так низько пала — гроші не пахнуть кровʼю твоїх співвітчизників?», та ін.

«Винен як мінімум» — Вагітна Камінська вимагає від Ілона Маска гроші на пологи

«Бійтеся своїх бажань»: Катя Осадча розповіла про зміну імені