in

Зіркове подружжя Потапа та Насті Каменської розлучилося — блогер

Останнім часом в Мережі активно поговорюють про розлучення зіркового подружжя Потапа та Насті Каменської. Проте сама пара аж ніяк не коментує ці новини, але зі свого боку теж активно підігрівають такі чутки.

Варто зазначити, що 24 листопада Каменських презентувала свій новий інспанськомовний трек «Tu y Yo», але з якихось дивних причин не вказала, що її чоловік Олексій Потапенко, має пряме відношення до ідеї створення композиції і, як повідомив репер на своїй сторінці, трек був записаний ще до повномасштабного вторгнення в одній із студій Маямі.

Настя Каменських в новому сценічному образі

Потап теж не втрачає час і нещодавно заспівав в дуеті зі співачкою-початківицею Katarina, а також показали гарячий кліп.

Фото https://www.instagram.com/p/CzyAZtXMJNN/

Всі ці факти прямо вказують на те, що між ними пробіглася чорна кішка. На це звернув увагу блогер Артур Адамов, про що і розповів в своєму інтерв’ю.

«Нещодавно я почув у приватній розмові, що Потам і Настя Каменських розлучилися. Він зараз живе за кордоном, а Настя тусується в Україні. З собачкою у лісі гуляє — я бачив в Instagram. Я не можу зрозуміти, чому це вона в Україні. Вони ж разом їхали. Вона дуже швидко повернулася», — розповів радіоведучий.

Шоумен впевнений, що зовсім скоро зірки зізнаються про те, що вже давно не живуть разом, але вміло приховували це тривалий час.

Читайте також: «Вигадав цікавий бізнес» — Полякова розповіла, як її чоловік заробляє під час війни

«Вигадав цікавий бізнес» — Полякова розповіла, як її чоловік заробляє під час війни

12-річна донька Лорак створила власний блог, в якому показала, де наразі живе та розповіла про свою проблему