in

Потап виявив наміри повернутися на російську сцену

Скандальний український блогер Богдан Беспалов у своєму новому випуску злив секретну інформацію про репера Олексія Потапенка, який нібито планує знову повернутися в російський шоу-бізнес.

За словами відомого пліткаря, наразі справи у Потапа йдуть не належним чинном: його дружина Настя Каменських активно просуває себе у сольній кар’єрі без нього, підкорюючи закордону публіку, а дует зі співачкою-початківицею Katarina не увінчався успіхом. Та й українська аудиторія від початку війни жорстоко хейтить співака через його часті відрядження за кордон в той момент, коли хлопці гинуть на війні. Вони й досі не можуть пробачити йому те, що він тривалий час відсиджувався в Іспанії і не поспішав ставати на захист Батьківщини, коли розпочалося повномасштабне вторгнення.

Як повідомив Беспалов, Олексій мітить відновити роботу в країні-агресорці та продюсувати співачку білоруського походження Б’янку.

«Я не знаю, наскільки йому це вдасться. Я розумію, що дідусеві потрібно заробляти на пенсію, адже лейбл йому не належить, а йому хочеться жити красиво. З Асоль не склалося так, як хотілося, Настя поступово відходить в абсолютно сольне плавання у всіх сенсах. Тому зараз Потап промацує грунт молодих артистів з «країни 404» — повідомив Богдан.

Потап та Настя Каменських

Варто зазначити, що наразі Б’янка залягла на дно, адже на останньому своєму виступі співачка «була під чимось», але продюсер вірить, що зможе реанімувати її творчий шлях.

«Зараз Потап, як я розумію, розглядає можливість повернення на ринок «країни 404» і в якості заходу на цей ринок він буде реанімувати музичну кар’єру Б’янки. В останні роки Б’янка, яка живе в «країні 404″, просто деградує і показує те, що вона вже не здатна бути співачкою. Нещодавно вона виступала в Німеччині, люди просто виходили з клубу, щоб її не слухати», — додав пліткар.

Читайте також: Працює на росТБ та підігрує пропаганді: відомий ведучий з Донецька, який закликав українців до єдності, виявився зрадником

Скорпіонам — один із найщасливіших днів, а Близнюкам — професійна перемога: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 січня

Зустрів, можливо, останній Новий рік: донька Брюса Уілліса показала фото зі згасаючим «міцним горішком»