in

Куди зник багатодітний тато-ведучий Андрій Доманський, який пропагував «руський мір» на Інтері, але потім раптово «перевзувся»

Андрій Доманський досить тривалий період часу закріпив за собою репутацію ледь не найвідомішого українського ведучого.

Він постійно знаходився в ефірах та здобув славу завдяки таким проєктах, як  «Підйом», «Хто проти блондинок?», «Інтуїція», «Фабрика зірок». Однак, зараз зірка телебачення зник з інформаційного простору та видалив усі свої сторінки із соціальних мереж.

Артист потрапив у гучний скандал через свої пропагандистські погляди на «руський мір» в 2018 році, коли був ведучим концерту на телеканалі Інтер до 9 травня. Доманський вів захід побудований на кремлівських наративах та щей відзначився висловлюваннями про «українських фашистів».

«Ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельних ходів у нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров’ю наших співвітчизників», – заявив ведучий на тлі величезної червоної зірки із серпом та молотом.

Українці після почутого зібрались під будівлею Інтеру та вимагали негайно позбавити канал ліцензії через антиукраїнську позицію. В майбутніх планах Андрій збирався в Білорусію, щоб вести там «Слов’янський базар», але після резонансної справи він відмовився від виступу.

«Шановні білоруси! Я не їду на «Слов’янський базар»! Змушений був закрити коментарі через величезний потік як адекватних, так і агресивних повідомлень. Хочу окремо подякувати людям, які, незважаючи на емоції, висловлювали свою думку в поважній формі. Вчора Знімали «Готуємо разом», було не до постів. Мою кандидатуру дійсно розглядали як ведучого, але офіційної згоди з мого боку немає і не буде», – заявив шоумен.

Після 24 лютого 2022 року телеведучий швидко «перевзувся» та заговорив українською мовою, але суспільство не повірило у щирі наміри Доманського та «закидало» його негативними коментарями у соціальних мережах.

Зараз нічого не відомо про місцезнаходження шоумена, але на YouTube-каналі «Готуємо разом» регулярно виходять випуски з Андрієм на мові агресора. Зазначимо, що телезірка має шестеро дітей.

«Мені боляче, відпусти!» – поліцейський у Дніпрі застрелив чоловіка на очах у дружини і дітей (ВІДЕО)

Таїсія Повалій, зізналась в любові до Росії та оббрехала Україну, заявивши, що українці не мають «духовного виховання»