in

Таїсія Повалій, зізналась в любові до Росії та оббрехала Україну, заявивши, що українці не мають «духовного виховання»

Співачка Таїсія Повалій, яка народилась в Київській області, але продалась країні-агресорці за кроваві рублі, вкотре виділилась своїми пропагандистськими помислами про Україну та відверто зізналась в коханні для РФ.

В той час, як російська влада віддає накази безпощадно знищувати українську націю, артистка-путіністка катається російськими містами та вислужується перед Кремлем. Повалій заспівала в Уфі на фестивалі патріотичної пісні «Время героев», а також в Кемерово розважила росіян піснею про «непідкупну Русь, край Єсеніна». Щоб заслуга була достойною перед російською владою, Таїсія не залишила осторонь свою Батьківщину, заявивши, що українці не мали «духовного виховання», тому, відповідно в 2014 році стався «переворот».

«У наш час обов’язково потрібні пісні патріотичні. Час такий, розумієте. Чим більше на нас хочуть посягнути, тим ми маємо бути згуртованішими, бути патріотично налаштовані, повинні бачити, бути разом. Я думаю саме такі пісні вирощують ту молодь, яку не можна буде потім ось так ось підкупити. Коли був переворот в Україні, я жила там. Я знаю на своєму досвіді, як це складно і як людям не вистачало духовного виховання, щоб усі переживали за сім’ї, щоб усі думали про своє майбутнє. Тому патріотична пісня виховує духовність. І я впевнена, що майбутнє у Росії велике. І наша молодь – вона могутня, вона мудра», – розхвалила співачка-зрадниця країну-терористку.

Виступивши в Кемерово під сучасною свастикою літерою Z та танцівниць у кокошниках, Повалій заспівала: «Ты дала мне силы несметные, ты – любовь моя и спасение. Ах, ты, Русь моя, песня светлая, край берёзовый, край Есенина. Ты изведала горя горького, но всегда была всем заступницей. Ах, ты, Русь моя, песня гордая, беззаветная, неподкупная!».

А в кінці зізналась в безмежній любові до країни-терористки: «Я дуже люблю Уфу. Башкортостан – моя улюблена країна, яку я відвідую вже кілька разів, і я прям щоразу закохуюся все більше і більше».

Куди зник багатодітний тато-ведучий Андрій Доманський, який пропагував «руський мір» на Інтері, але потім раптово «перевзувся»

«Стерти пам’ять про Пригожина» — голову ПВК «Вагнер» поховали в закритому форматі: з’явились перші кадри могили