in

«Я впевнена в перемозі» — зірка «Кавказької полонянки» вперше публічно заговорила про війну Росії проти України

Відома російська актриса Наталія Варлей, яка здобула популярність завдяки зіграній ролі в «Кавказькій полонянці», вперше заговорила на тему повномасштабної війни.

Майже два роки акторка старалась уникати цього запитання та не висловлюватись про ганебні дії російських загарбників в Україні. Днями Варлей запросили на світський захід «Волгоградський факел» і там пропагандистські журналісти буквально спіймали акторку в пастку та «притиснули до стінки», поставивши пряме запитання, як вона ставиться до війни.

Однак, щось розібрати з її слів дуже важко, адже Наталія висловила свою думку зашифровано та і говорила вона якось розмито та невпевнено.

«Я впевнена в перемозі добра над злом, і розуму — над божевіллям», — заявила Варлей.

Ще до початку повномасштабно вторгнення, яке розпочала РФ, зірка «Вій» активно підтримувала політику кремлівського диктатора та раділа окупації Криму. Можливо, щоб догодити президенту країні-агресорці, Варлей добром і розумом вважає вбивство української нації, ракетні атаки на мирні міста незалежної держави та інші звірські вчинки російських загарбників.

Кремль відмовився розслідувати за міжнародними правилами авіатрощу , в якій загинув Пригожин

Гороскоп на 31 серпня: Дівам — ностальгія, Левам — нові цілі