in

«Їздила, просто не з тобою, Коля», – фани Кароль, спотворивши прізвище Сєрги, відповіли на закиди, що вона не буває на фронті

Останнім часом в українській журналістиці, для того, аби відеоролик отримав більше хайпу, стало традиційним підводити зіркових гостей до того, аби вони висловили свою думку про артистів-конкурентів. І ось тоді починається справжній крінж, який забезпечить перегляди навіть маловідомому каналу.

Щось подібне відбулося під час візиту Колі Сєрги до журналістів YouTube-канале «Ґрунт», коли мова зайшла про українських селебриті і їх візити на передову. Гість одразу згадав за народну артистку Тіну Кароль, відмітивши, що вона відмовилася приєднатися до «Культурного десанту» Сєрги. «Вона за день постійно відмовлялася. Ну їй страшно. І я розумію, що були якісь причини, але базова – просто страх», – розповів військовий.

Шанувальники Кароль не залишили образу без відповіді, і натомість опублікували на фан-сторінці співачки в Інстаграм світлини та відео, на яких вона зображена під час виступів перед захисниками на передовій. При цьому підписники зневажливо написали ім’я і прізвище телеведучого:

Зараз у мережі гуляє інтерв’ю Колі Серьгі, який говорить, що Тіна не їздила з ним до воєнних. Але: а) вона їздила, але просто не з Колєй; б) зазвичай неможна розголошувати хто куди їздив, адже це здача дислокації наших захисників; в) питання безпеки, Тіна завжди підтримує військових, наших героїв ЗСУ і не одноразово в своєму житті була в «гарячих точках»

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Тіна Кароль. Офіц. фан-клуб (@_fantina)

Варто відмітити, що Серьзі добряче «прилетіло» в коментарях:

  • А Коля там хоч буває,,,їх з Даніелем Салемом частіше можна на телебаченні побачити
  • Сєрьга ніяк не нахайпиться то з Лободою то вже до Тіни поліз….
  • Думаю, Коля образився, що Тіна не поїхала саме на його запрошення.
  • Це Коля напевно хайпиться чи що
  • Ось таким як він і вірять люди, а потім кажуть ,що Тіна така-сяка, погана, нічого не робить
  • Коля вообще всех критикует. У Коли проблемы с хайпом. Просто противно.
  • А Коля Сєрьга -це хто?

«Повертався в країну двічі» — переможець «Холостячки» Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон в умовах воєнного стану

«Це маячня, це нацизм» — скандальна блогерка з Дніпра Анна Алхім стала неадекватною через питання про українську мову