in ,

«Він дуже потужна людина»: Коля Сєрга розповів про єдиного друга у Росії

Днями відомий український співак та військовослужбовець Коля Сєрга в інтерв’ю для ютуб каналу Адріани Кучер розповів з ким з росіян продовжує спілкуватися.

За словами артиста, попри те, що він розірвав зв’язки з країною-агресоркою, одна людина все ж змогла заслужити його довіру. Сєрга зізнався — у нього є товарищ і вони досі спілкуються, адже той допомагає українцям і відмовився від громадянства РФ. Коля і сам деякий час проживав у Росії, але з початком повномасштабного вторгнення вступив у лави ЗСУ та заснував «Культурний десант» — організацію з проведення концертів для військових у прифронтових зонах.

Коля Сєрга у лавах ЗСУ

Імені свого друга Коля Сєрга, звісно, не став розголошувати з міркувань безпеки, але розповів, що він мандрівник та активно намагається допомогти українцям скоріше перемогти.

«Це мандрівник. Я не буду казати, як його звати, бо це буде небезпечно для нього. Він ще від початку повномасштабної війни поїхав із Росії та отримав паспорт іншої країни. Він допомагав нам, і навіть ризикуючи своїм життям, перебуваючи в Росії, він перепрошивав дрони, бо вони купляються на російські паспорти. Він там мега шпигунську операцію провернув. Після того генератор купляв, з Європи передавав для госпіталю. Я спілкуюся з ним. Незважаючи на те, що він працює і все, що завгодно готовий робити, в ньому є відчуття провини за те, частиною якої країни він є. Це потужна людина і дуже свідома«, — сказав артист.

Варто зазначити, що раніше Сєрга розповідав про своїх родичів у Росії — співак припинив спілкування з ними через їхню антиукраїнську позицію.

Читайте також: «Н*цисты, валите в свою Украину» — Коля Сєрга розповів, як на «Культурний десант» напала проросійська бабуся

«Не лише боїться з’їздити до бійців, а й давно обіцяну машину так і не передала» — засновник «Культурного десанту» висміяв Тіну Кароль

«Зате він підтримує Україну»: скандальна учасниця «Міс Україна» підтвердила стосунки з російським бізнесменом