in

Відомий прайс українських зірок на Новий Рік 2024: хто готовий виступити за гривні, а хто — за іноземну валюту

Попереду новорічні свята, а це означає, що для артистів розпочинається сезон вечірок та корпоративів і, це якраз чудова нагода підзаробити трішки грошенят.

Івент-агенції, не втрачаючи ні хвилини, вже розпочали підготовку зіркових прайс-листів з яких стало відомо за скільки в новорічну ніч готові виступити популярні українські артисти. Цікавим фактом є те, що зірки забажали свій гонорар в іноземній валюті і, лише одна артистка виставила суму в гривнях. Патріоткою своєю Батьківщини стала, як не дивно, співачка Світлана Лобода, яка наразі не користується успіхом серед українських шанувальників через свою позицію щодо російсько-української війни. Ціна, яку вона забажала за свій виступ сягнула до трьох з половиною мільйонів гривень.

Дехто вважає, що це лише піар, адже наразі пісні Лободи не транслюють по радіо та, телебаченні. І концертна програма від початку повномасштабного вторгнення в Україні зійшла на ноль.

Прайс-лист українських артистів в новорічну ніч

А ось за розцінками агентства «Дяді Жори», Тіна Кароль, Максим Барських та Вєрка Сердючка готові виступити на корпоративі за 30 тисяч євро, а от виступ Полякової на 5 тисяч євро менше.

Ціна артистів за розслідуванням Главком

Також можна потішити себе улюбленими хітами українського співака Віталія Козловського, який наразі служить в лавах ЗСУ, але узгодивши наперед з командуванням — артист готовий виступити для своїх прихильників. Вартість його послуг становить шість тисяч доларів за годину.

Читайте також: Ксенія Мішина заблукала в темряві посеред лісу з відомим ведучим та підігріла чутки про їхній роман

Відскочив, як від прокаженої: Лазарєв відмовив Волочковій у спільному фото, за що вона обдурила його з ніг до голови

«Послав редактора на х*й»: російський актор-путініст Мамаєв розповів як його принизили на шоу Андрія Малахова