in

«Відбудуємо заново!» – Соловйов оголосив, яке російськомовне українське місто треба знищити ядерним ударом

З кожним днем стає все очевидніше, що український контрнаступ відбувається хоча і не так швидко, як би хотілося, проте впевнено і невідворотно.

В перші дні вересня у Міноборони заявили, що українські захисники уже пройшли перший, найскладніший рубіж російської лінії оборони і і це фактично відкриває дорогу для подальшого швидкого просування углиб окупованих територій. Зважаючи на таких розвиток подій, у Кремлі назріває паніка, проявом якої стають примарні ідеї головних російських пропагандистів.

Так, в ефірі федерального каналу, кремлівський рупор Володимир Соловйов визнав, що тепер у РФ не залишається виходу, окрім як використати єдиний свій козир, яким вони постійно залякують світ – застосувати ядерну зброю. Цинізм ситуації у тому, що в студії перебував колишній депутат Верховної Ради від «Партії регіонів» Ігор Марков, який підтримав цю ідею, заявивши, що Росії «недостатньо вигравати по очкам», а пора «вдарити навідмаш, нокаутувати Україну».

Екс-нардеп Ігор Марков

Думки двох божевільних розійшлися у тому, по яких містах потрібно вдарити – Соловйов наполягав на Одесі (до речі, одному з найбільш російськомовних міст України), регіонал же висловив переконання, що знищити потрібно Львів.

Міста, які мріють знищити росіяни

«Одеси не буде, відбудуємо заново. А які варіанти? Варіантів, здається, більше немає» – зауважив Соловйов. «Краще Львів. І все закінчиться», – зазначив зрадник Марков. «І Львів!», – погодився пропагандист.

Читайте також: «Нацисти, валіть в свою Україну»: Коля Серга розповів як поставив на місце фанатку Кремля на Донеччині

«У мого колишнього був надто великий!» Трінчер розповіла про інтимний досвід і оприлюднила довжину «гідності» Волошина в сантиметрах (ВІДЕО)

Від раптової зупинки серця помер відомий український актор та волонтер