in ,

«Війна це не кіно!»: військослужбовиця Даша «ДШК» розкритикувала нафарбованих жінок у формі ЗСУ

Днями українська захисниця Даша «ДШК» в інтерв’ю для ютуб каналу Раміни Есхакзай поділилася своїми думками про те, чи є місце жінкам на фронті — розкритикувавши при цьому своїх коліжанок, що використовують косметику на передовій.

Дівчина-штурмовик, яка поповнила лави ЗСУ після того як виїхала з окупованого росіянами Херсону, вважає — якщо жінка, як і кожен військовий, знає свою справу та має добру підготовку, то вона неодмінно має право служити. Але, за словами Даші , війна це не кіно і не ток-шоу, а значить і фарбуватися на службі — недоречно.

Даша «ДШК» пояснила, чому проти макіяжу на фронті

«Це моя особиста субʼєктивна думка. Мені це не дуже подобається. Ми зараз на війні. Якщо я прийшла, наприклад, в армію і я служу і беру участь у бойових діях, то в мене немає часу на це все, на жаль, чи на щастя. Війна – це не кіно, не фільм і не якесь токшоу, де потрібно гарно виглядати. Раніше, коли я вставала на роботу, я фарбувалася. Це було в цивільному житті. А тут потрібно переживати за те, чи все в тебе зібрано, чи все ти вивчив, чи все правильно знаєш, чи зможеш ти виконати своє завдання. Це важливо», – переконана військовослужбовиця.

Звісно, Даша зазначила, що не слід нехтувати правилами особистої гігієни — але вони не передбачають нанесення тонального крему, помади чи туші для вій. Але вона припускає, що, мабуть, таким чином, деякі жінки «відключаються» від жахіть війни, немовби повертаючись до мирного життя — тому для них важливо робити макіяж навіть на передовій.

У якості висновку захисниця зазначила — на фронті немає поділу на жінок та чоловіків, адже армія це єдиний організм, всі елементи якого повинні працювати злагоджено та згідно своїх обов’язків.

Читайте також: «Підлягаю під мобілізацію» — відома ведуча ранкового шоу «Сніданок» заявила про готовність йти з чоловіком на фронт

Набрехала про свое походження: російська співачка прийшла на шоу «Голос» у Німеччині

«Лео, дивись, що ти втратив!» — 25-річна дівчина Ді Капріо з’явилася на публіці топлес