in ,

83-річний Аль Пачіно судитиметься з 29-річною коханкою після того, як вона народила йому дитину

Обраниця 83-річного голлівудського актора Аль Пачіно Нур Альфаллах подала позов до суду, за яким актор виступить відповідачем. Предметом сперечання є опіка над їхньою спільною дитиною, адже нещодавно зіркова пара стала батьками.

Видання The Blast отримало документи, згідно яких до суду подала саме Нур. Вона вимагає повної фізичної опіки над їх сином Романом, проте Аль Пачіно зможе бачитися з ним у певні дні. Між іншим, юридичну опіку Альфаллах пропонує зробити спільною — для того щоб батько мав можливість приймати участь у вирішенні важливих життєвих питань дитини, себто, навчанні, лікуванні, позиції щодо релігійних поглядів тощо. Також до переліку документів обраниця актора додала «добровільну заяву про батьківство», котра була підписана у присутності свідків через шість днів після народження сина.

Відзначається, що Нур вимагає аби Аль Пачіно сплатив всі її витрати по цій справі, включаючи гонорари адвокатам. Сума аліментів поки не відома, так як суддя має дізнатися про доходи обох сторін — після цього він призначить скільки саме необхідно буде сплачувати батькові на утримання дитини кожного місяця.

Окремо хотілося б наголосити, що у відносинах пари все добре. Як повідомляє представник актора, Нур Альфаллах всього лише хотіла домогтися повної опіки над сином у судовому порядку.

Нагадаємо, що у червні цього року 29-річна Нур Альфаллах народила відомому актору сина. Проте Аль Пачіно не був певен, що саме він є батьком цієї дитини. Сумніви розвіялися тільки тоді, коли за вимогою зірки було проведено ДНК тест, що підтвердив його батьківство.

«Ніжно гладила його» — Тіну Кароль підловили на побаченні із відомим танцюристом

Скорпіонам — фінансові труднощі, а Стрільцям — довгоочікувана зустріч: гороскоп на 9 вересня