in , ,

«Це банальна помста»: Козловський заявив, що Кондратюк має намір його знищити

Відомий український співак та військовослужбовець Віталій Козловський відповів на зухвалий коментар Ігоря Кондратюка, у якому експродюсер співака назвав його пропозицію мирової угоди «маячнею».

Артист зазначив, що зважаючи на суть коментаря Кондратюка, продюсер зовсім не збирається врегулювати їхній багаторічний конфлікт мирним чином. Навпаки — за словами Козловського, екснаставник прагне його знищити.

«Ваша мета – не справедливість і не захист авторських прав. Бо вкотре посилаєтесь на рішення судів, про які мені прекрасно відомо і про сплату згідно яких я сам відкрито говорю. Припускаю, вам просто нецікаво закрити цю ситуацію і в правовій площині, і в моральній. Бо тоді доведеться визнати, що я відповідаю за свої слова і вчинки. А ваша мета – далі мене знищувати та дискредитувати, «забуваючи» і про причини, через які я свого часу пішов. І про мої спроби знайти консенсус всі ці роки«, — звернувся до Кондратюка Козловський.

Нагадаємо, нещодавно Віталій Козловський публічно звернувся до експродюсера з пропозицією укласти мирову угоду. У звернені артист наголосив, що мирова угода це не прохання забути про борги, а його особиста ініціатива щодо врегулювання конфлікту мирним шляхом. Козловський виявив готовність сплатити Кондратюку все, що винен та придбати права на свої старі пісні.

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський за часів співпраці

Натомість Ігор Кондратюк різко та емоційно відреагував на таку пропозицію, попросивши Козловського «не постити своє лайно». Також він додав, що конфлікт між ними давно врегульовано судами.

Читайте також: «Не пости своє лайно»: Кондратюк різко відреагував на пропозицію «мирової угоди» від Віталія Козловського

«Натуральність найкраще!» — Ефектна Демі Роуз знялася топлес на лісовому узліссі

Приймає вітання: Світлана Лобода засвітила обранця та дорогоцінну каблучку