in ,

«У свої 21 ще ні з ким не зустрічалася», – Ольга Сумська поділилася відвертими зізнаннями про свою молодшу доньку

Днями видатна українська акторка Ольга Сумська, ставши гостею шоу «Мекнув — питайте», розповіла про особисте життя своєї молодшої доньки та зізналася чи є у неї бойфренд.

Автор та ведучий програми Володимир Остапчук обрав весілля темою ефіру. Але Сумська під час розмови в студії розвіяла стереотип про те, що найголовнішим для жінки є вийти заміж.

«Я спілкуюся з молодшою донькою з приводу цього питання. Немає такої мети сьогодні у дівчат. Якщо це було актуально для покоління 90-х, 2000-х, то зараз дівчата абсолютно по-іншому вибудовують стосунки», – прокоментувала Сумська.

Зіркова мама розповіла, що у свої 21 її донька ще ні з ким не зустрічається, вона самодостатня особистість і її думки точно не зайняті мріями про вдале заміжжя.

«У неї немає коханого. Вона не у стосунках. І вона знаходить кайф у цьому абсолютно. Головне – це професійна діяльність. І вона стверджується», – наголосила Ольга Сумська.

Відомо, що Ганна Борисюк — донька Сумської від шлюбу з Віталієм Борисюком  — в цьому році закінчила КНУТКіТ імені І. К. Карпенка-Карого. Вона повністю зосереджена на акторській кар’єрі — її дебютом стала роль у виставі «За двома зайцями», у якій Ганна грає разом зі своєю мамою.

«Бачили з кальянчиком. Сильно постарів, здав позиції»: блогер розповів неймовірну правду про Карпачова

«Бісилися та намагалися збити» — над окупованим Донецьком замайорів український прапор