in ,

«Бачили з кальянчиком. Сильно постарів, здав позиції»: блогер розповів неймовірну правду про Карпачова

Український блогер Богдан Беспалов на своєму ютуб каналі поділився новими цікавими  подробицями про Дмитра Карпачова — популярного ведучого шоу «Супермама», яке нещодавно повернулось на екрани.

У нових випусках «Супермами» Карпачов з’являвся лише через Zoom, тому глядачі почали цікавитися де наразі знаходиться ведучий. Співак Володимир Дантес навіть присвятив цій темі свою insta сторіз, в якій задається тим же самим питанням. Беспалов стверджує, що артист перебуває в Україні — його бачили підписники блогера.

Карпачов в оточенні учасниць шоу

 

«Пан Карпачов перебуває в Україні і, як виявилось, він є прихильником кальянів, тому що його бачили з кальянчиком. Уявляєте? Кажуть, що Дмитро досить сильно постарів, здав позиції», — розповів Беспалов.

Блогер поділився своєю думкою стосовно ведучого. За його словами, про Дмитра ширяться дуже погані чутки, нібито він немає освіти психолога і є лише «проєктом» СТБ.

«Я до Карпачова ставлюсь вкрай негативно. Так, він талановитий… Як шоумен він вміє абсолютно правильно прогрівати аудиторію, але це людина, яка не має освіти профільної насправді, як я розумію. Тому що ходять чутки, мовляв, Карпачов за освітою не психолог, СТБ просто з нього склепали образ. Тобто це не психолог, це образ, шоумен. І я таке чув у тусовці дуже-дуже давно, ще до того, як почав вести свій блог. Тому я схиляюся до того, щоб довіряти цій інформації», — пояснив Беспалов.

Блогер додав, що відсутність Карпачова на зйомках «Супермами» обумовлена лише тим, що він на той час не перебував у столиці, але згодом все ж повернувся в Україну.

«Карпачов у Києві. А чому в Zoom знімали? Тому що, мабуть, це був запис ще 2022-го року, я так розумію. І тоді Карпачов не перебував в Україні, або принаймні в Києві, зараз він повернувся», — підсумував Богдан Беспалов.

Для Козерогів — небезпека, а Терезам — фінансова надбавка: гороскоп на 10 вересня

«У свої 21 ще ні з ким не зустрічалася», – Ольга Сумська поділилася відвертими зізнаннями про свою молодшу доньку