in

«Я щасливий!»: Екс-співведучий Зеленського Дмитро Шепелєв, який раніше підтримував Україну, повернувся до РФ і зняв шоу в Маріуполі

Ведучий розважального шоу «Розсміши коміка» Дмитро Шепелєв раніше був одним із найулюбленіших українськими глядачами шоуменів.

Здавалося, артист також відповідає українцям взаємністю і після початку повномасштабного вторгнення він публічно зізнався, що йому соромно за такі дії сусідньої країни. Незважаючи на те, що Дмитро – уродженець Білорусі, за час зйомок на «1+1» він прив’язався до України та висловлював її громадянам повну підтримку та співчуття.

«Мені особливо страшно, що я зараз відвіз сина до школи, а мої друзі у Києві та інших українських містах ідуть до бомбосховища. Мені дуже соромно. Мені дуже боляче. І я не маю слів. Вибачте, друзі-українці, вибачте. Тільки таке не прощають», – писав він 24 лютого 2022 року.

Скріншот: соцмережі Дмитра Шепелєва

Незабаром після цього шоумен зник з публічного простору і після цього, мабуть, зазіхнувши на криваві рублі, прийняв рішення осісти в РФ, пояснивши це тим, що його будинок там, де його робота. Поступово Шепелєву почали забувати його критику «СВО» та почали підпускати до ефірів у федеральних каналах. А нещодавно він навіть вибив для себе право вести власну програму на «Росія 1».

Шепелєв на вулиці Маріуполя. Скріншот

Бажаючи одразу ж вислужитися перед господарями за таку довіру, Дмитро Шепелєв вирушив знімати випуск у майже вщент спалений росіянами Маріуполі. Судячи з анонсу шоу, що вийшло, воно буде присвячене порятунку свійських тварин у «непростий час».

«Я щасливий! Прем’єра на каналі «Росія1» 9 вересня» , – радісно повідомив ведучий у соцмережі.

Скріншот: соцмережі

Варто зазначити, що кар’єра Шепелєва в країні-агресорі може скластися не так гладко, як він мріє. Не всі путіністи готові забути проукраїнські висловлювання йому на початку повномасштабної війни. Так, Актриса Яна Поплавська заявила, що добиватиметься звільнення Шепелєва, назвавши його «ворогом усередині Росії».

Читайте також: «Приклад повної моральної деградації» — у МЗС України суворо відреагували на виступ китайської співачки у Маріуполі

«Це виклик! Це важко!» — Інна Мірошниченко заговорила про друге всиновлення та проблеми у вихованні сина з дитбудинку

«Розбиратися будемо в суді»: Костянтин Войтенко дав відповідь на звинувачення колишньої дружини у насильстві