in ,

«Розбиратися будемо в суді»: Костянтин Войтенко дав відповідь на звинувачення колишньої дружини у насильстві

Нещодавно колишня дружина актора Костянтина Войтенка, відомого за роллю в телесеріалі «Будиночок на щастя», звинуватила його у домашньому насильстві та тиранії. За її словами, жінка неодноразово ставала жертвою агресивних проявів в боку артиста.

У свою чергу Войтенко відкрито прокоментував ситуацію на своїй сторінці в Іnstagram. Костянтин наголосив, що ці обвинувачення є неправдивими та назвав випадок спробою публічно його дискредитувати.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Костянтин Войтенко (@constantine.voytenco)

Більше того, актор запевнив — він засуджує будь-які прояви насильства та ніколи би не вчинив подібним чином, при цьому додавши, що вже звернувся до свого адвоката та буде вирішувати  проблему в судовому порядку.

«Я не маю наміру підтримувати цю тему в загальному обговоренні через свою дитину. Такі серйозні обвинувачення повинні бути вирішені у правовому полі”, — підкреслив Войтенко.

Костянтин Войтенко з колишньою дружиною

Нагадаємо, що це було перше публічне висловлювання актора щодо звинувачень у домашньому насильстві, які висунула проти нього ексдружина — хореограф Валентина Мариніна. Нинішня ж кохана жінка артиста розповіла — Войтенко не спілкується з колишньою ще з серпня 2023 і вона навіть заблокована у його соцмережах.

«Я щасливий!»: Екс-співведучий Зеленського Дмитро Шепелєв, який раніше підтримував Україну, повернувся до РФ і зняв шоу в Маріуполі

Куди зник замовчуючий війну Костянтин Меладзе після позбавлення права повертатися у Росію