in

У чорному ліфчику та мереживних панчохах: 60-річна Лоліта потрусила тілесами на скандальній «голій» вечірці Івлєєвої

Поважаючі себе представники російської культури залишили країну після початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Серед тих представників шоу-бізнесу, хто вирішив залишитися, мало хто має відношення до слова «культура». Ці діячі вкотре показали свій рівень під час вульгарного шабашу, організованого днями популярної раніше провідної програми «Орел і Решка» Настей Івлєєвої. Та вирішила влаштувати новорічну вечірку у стилі Almost Naked («майже голі») та гості з радістю відгукнулися на запрошення.

На скандальному паті, фотографії якого швидко розлетілися в мережі. Були помічені Філіп Кіркоров, Ксенія Собчак, Джиган, Оксана Самойлова, Діма Білан, Глюкоза та інші знаменитості. Сама господиня зустрічала гостей у чорному пеньюарі, але не це було головне в її образі, а діамантове кольє за 230 000 євро, що виблискував на спині нижче пояса.

Фото: www.instagram.com

Незважаючи на солідний вік, відсутність ознак власної гідності вкотре продемонструвала артистка родом із України Лоліта Мілявська. 60-річна співачка виставила на загальний огляд телеса, що запливли жиром, в обтягуючому прозорому білому комбінезоні, поверх якого вона одягла мереживний пояс для панчіх.

Варто зазначити, що на скандальній вечірці було помічено ще одну українку-зрадницю Ганну Асті, яка цього року стала найдорожчою артисткою в РФ, шокувавши розцінками на свої Новорічні виступи.

Ні слова про Потапа: Настя Каменських анонсувала грандіозне святкування свого дня народження у США

Терезам — мішок грошей, Водоліям — гучний скандал: Таро-гороскоп на 22 грудня