in

Ані Лорак влаштувала день народження доньці у Москві – ексчоловік Мурат відмовився їхати до Росії

Співачка-зрадниця Ані Лорак показала, як відсвяткувала день народження доньки Софії від ексчоловіка, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.

На своїй сторінці в Instagram артистка розмістила знімок, де позує з підрослою донькою на тлі святкового торта. Нічого краще, ніж влаштувати свято дитині в Москві, запроданка не вигадала. Лорак видала місце свята, зазначивши, що торт для її доньки робив російський кондитер Ренат Агзамов.

День народження Софії було організовано в стилі Барбі у рожевих тонах – рожеві кульки, рожевий торт.

Цікаво, що до Москви, певно, принципово відмовився їхати ексчоловік Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу. Навіть на день народження доньки. Як відомо, з початком повномасштабної війни Мурат, маючи змогу виїхати до Туреччини, як громадянин цієї країни, прийняв рішення залишитися в Україні. Тут він активно розвиває бізнес і усіляко допомагає Україні пришвидшити перемогу.

Налчаджиоглу виявився більшим патріотом України, ніж уродженка Чернівецької області Ані Лорак. Від 2014 року артистка продовжувала жити і виступати в рф, а з початком повномасштвабно війни мовчить про те, що росія напала на її рідну країну. Ба більше, Лорак продовжує розважати росіян.

Могли виїхати, але залишилися: хто з відомих чоловіків-іноземців під час війни живе в Україні

Приїхали на концерт, а стали десантниками: в Одесі «перехопили» музикантів