in

Алкозалежна дочка путіністки Успенської вийшла на сцену напівголою і стала посміховиськом у Мережі

33-річна донька Любові Успенської Тетяна Плаксіна, незважаючи на оспівування матір’ю російської влади, живе в США і там намагається побудувати сольну кар’єру.

Нещодавно відносини між 69-річною Успенською та її спадкоємицею були натягнуті до краю. Після того, як Тетяна невдало впала з велосипеда, вона перенесла кілька операцій і це вплинуло на її психічне здоров’я. Плаксіна посварилася з матір’ю, подейкували, що вона також захопилася наркотиками та алкоголем.

Згодом стосунки між артистками налагодилися і вони навіть стали разом виходити на сцену. Мабуть, відкривати рота в той час, коли Успенська співає, увійшло Плаксіній у звичку, і вона автоматично продовжує чавкати губами невпопад, навіть коли виступає одна.

Подібний казус стався під час недавнього концерту, коли вона кілька разів епічно «не потрапила» в звук, через що артистка виглядала смішно, навіть незважаючи на її досить відверте вбрання.

Варто зазначити, що Тетяна Плаксіна, як і її зіркова мама, яка народилася в Києві, не засуджує повномасштабну війну в Україні і вони навіть іноді не гребують заробітками у тимчасово окупованому Криму.

Читайте також. Стріляла цигарки у перехожих і всіх посилала: зірка серіалу «Щасливі разом» шокувала своїми діями на похороні в нетверезому стані

Стрільцям — любовна пригода, а Дівам — несприятливий день: гороскоп на 22 вересня

«Купимо окремий дрон» — співачка-зрадниця MARUV прославилась «щедрими» донатами на ЗСУ