in , ,

«Слава Богу, що так сталося»: вінницький актор Сергій Векслер публічно радіє війні в Україні

Зірка російського кіно Сергій Векслер, який народився у Вінниці та довгий час мешкав в Україні, на шоу затятого путініста Корчевнікова «Жизнь и судьба» публічно зізнався, що радіє повномасштабній війні в Україні.

Зараз він проживає у РФ та цілковито підтримує путінський режим, а також сприяє поширенню кремлівських фейків, підіграючи пропаганді. «Вісім років я дивувався. Вони ж усі, я маю на увазі населення України, почуйте мене зараз, вони зав’язані кров’ю. Вони всі протягом багатьох років скидалися грошима, вони пересилали їх СМС-ками, на оснащення армії, яка воювала на Донбасі«, — відверто сказав актор в ході розмови.

Сергій Векслер на шоу Бориса Корчевнікова

Векслер намагався переконати глядачів у тому, що Україна цілеспрямовано «бомбила» Донбас, бажаючи знищити все його населення. Такі фейки РФ поширює ще з 2014 року.

Як і усі зразкові прихвосні Кремля актор висловив думку про те, що війна була неминуча — ба більше, він навіть подякував за неї Богу. «Я прийняв її як неминуче і те, що повинно було статися. І сталося. Слава Богу, що це сталося«- додав артист.

Також стало відомо, що Сергій Векслер погрожував власній матері через суперечки про війну — актор перевіз її до РФ, та проте вона досі читає українські новини.

Читайте також: «Філ» засудив злочинні дії Кремя, а «Биков» рвався на передову: яку позицію посіли герої серіалу «Інтерни» щодо війни в Україні

«Дуже гарні, поклала в хаті собі…» – на Київщині жінки вкрали квіти з могил Героїв і попалися на камеру

Скорпіонам — проблеми, а Рибам — вся увага: гороскоп на 26 вересня