in

«Філ» засудив злочинні дії Кремя, а «Биков» рвався на передову: яку позицію посіли герої серіалу «Інтерни» щодо війни в Україні

Російський комедійний серіал «Інтерни», присвячений роботі лікарів-інтернів, довготривалий період був популярним в Україні, незважаючи на те, що його головні герої підтримували путінську диктатуру та загарбницькі дії російських окупантів. Ще й до нині картина тримається в трендах українського YouTube. Ми вирішили познайомити вас ближче з позицією акторів щодо повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Іван Охлобистін

В серіалі він постає в образі цинічного і саркастичного лікаря-терапевта Андрія Бикова, який колись був священнослужителем російської церкви, але зараз тимчасово заборонений у служінні. Актор з першого дня публічного підтримав «спєцоперацию» і навіть рвався на фронт знищувати українську націю.

Одін Байрон

Філ Річардс один із перших хто порвав усі зв’язки з країною-агресоркою після повномасштабного вторгнення. В день початку війни американський емігрант перебував у Грузії і звідти шляхом листування повідомив, що більше не бажає працювати в російському театрі. Байрон публічно засудив загарбницькі дії російських окупантів.

Ілля Глінніков

А це ще один головний герой серіалу — Гліб Романенко, який також подався у релігію. Після того, як Росія вторглася в незалежну країну, актор публікував в своїх соціальних мережах привітання з церковними святами, але зрозумівши, що йому можуть вручити повістку, Глінніков переїхав жити в Казахстан. Жодного разу від початку війни він не висловив свою позицію щодо України.

Христина Асмус

Лікарка-інтерн Варя, виявилась такою ж мінливою, як хамелеон. В перші дні кровопролитної війни, Асмус виступила вся в сльозах проти кровавої політики Путін, але згодом після складеного на неї адміністративного протоколу, актриса швидко «перевзулася», а адвокат дав спростування: «Актриса написала пост у стані душевного хвилювання, а потім про нього забула».

Олександр Ільїн-молодший

Ільїн, який зіграв роль Семена Лобанова спробував виступити проти війни і заявив, що не нічого не тямить у політиці. Згодом він вирушив на концерт до тимчасово окупованого Криму і потрапив до «Миротворця». Декілька разів він намагався заговорити про мир між «братськими народами», але, через деякий час продовжив працювати в країні-терорист.

Дмитро Шаракоіс

Актор, який запам’ятався, як Борис Левін, зараз проживає в Лондоні та замовчує про злочинні дії Кремля. Від 24 лютого 2022 року він зник з іформаційного простору та лише нещодавно повернувся до улюбленої справи. Тривалий час працював на будівництві та слав вітання для росіян.

62-річний фінансист із США перетворився на «безстатевого дракона»: вражаюча історія моторошного перевтілення

На 76 році життя зупинилося битися серце мами співака Кузьми Скрябіна