in ,

«Взяли за ж*пу»: російський комік Незлобін розповів чому актор Дерев’янко став путіністом

Днями відомий російський комік Олександр Незлобін, який виступив проти війні та залишив РФ, в інтерв’ю Катерині Гордєєвій для її Youtube каналу прокоментував «перевзуту» позицію свого товариша — актора Павла Дерев’янко.

У 2021 році Дерев’янко відкрито засуджував путінський режим та підтримував «опозиціонера» Навального — а вже у серпні 2023 засвітився на окупованому Донбасі. Незважаючи на те, що актор після повномасштабного вторгнення жодним чином не висловився щодо війни, його позиція тепер цілком очевидна.

Незлобін вважає, що в такий спосіб кремлівські прихвостні вирішили покарати Дерев’янко за його минулу симпатію до Навального — змусивши артиста відвідати анексовані території та підтримати загарбників. Але актор завзято стверджує протилежне пропагандистським ЗМІ — тим самим доводячи, що він є путіністом та прихильником війни. «Паша Дерев’янко поїхав на Донбас. Це, напевно, розплата за його підтримку Навального, коли його посадили. Зараз він каже: «Я їду на Донбас до наших хлопців». Що це таке? Якось вони його взяли за ж*пу«, – висловив свою думку комік.

Павло Дерев’янко, який, між іншим, разом з Володимиром Зеленським знімався у фільмі «Ржевський проти Наполеона», заперечив — мовляв, він їздив в так звану «ДНР» за власним бажанням та ніхто не чинив тиску на нього. «Ми з Сашею знайомі особисто. Але я ніколи ні з ким не сварився. З ним – у тому числі. Я їздив до Донбасу з власної волі і висловив таким чином свою людську та громадянську позицію«, — відповів актор, тим самим поставивши на собі тавро путініста та агресора.

Павло Дерев’янко заявив, що відвідав окупований Донбасс з власної волі

Варто зазначити, що Дерев’янко після відвідин окупованого Донбасу почав прославляти загарбників за їхній «героїзм». Також актор зустрічався у Росії з українськими дітьми, яких загарбники перевезли з РФ з Луганської та Донецької областей.

Читайте також: «Що то за г*мно?» — український військовий висміяв блогерку Вербу за її хайп на допомозі для ЗСУ

«В неї була причина!» — Олександр Волошин відсвяткував своє день народження в компанії друзів без Трінчер: чому не з’явилася дружина блогера?

«Яка республіка — така і міс»: користувачі Мережі прокоментували вигляд самопроголошеної «королеви ДНР»