in

«Послав редактора на х*й»: російський актор-путініст Мамаєв розповів як його принизили на шоу Андрія Малахова

Нещодавно російський актор-путініст Михайло Мамаєв, відомий завдяки фільму «Віват, гардемарини», пожалівся своїм шанувальникам на те, що його нібито принизили на шоу Андрія Малахова «Привет, Андрей».

Артист стверджує — продюсери провладного каналу «Росія 1» навмисно уникають згадування про війну в ефірах телепрограм та ставляться до військових зі зневагою. Про це Мамаєв розповів у своєму Telegram-каналі.

Редактори шоу «Привет, Андрей» змусили Мамаєва зняти кепку з прапором РФ

Як виявилося, Михайло прийшов на зйомки шоу у «патріотичній» футболці зі згадкою про російського диктатора Путіна та у кепці з триколором. Проте редактори програми не оцінили таке вбрання артиста та попросили його зняти головний убір. Це спричинило бурхливу реакцію з боку актора — він почав вести себе грубо, говорячи, що «приїхав з фронту спеціально для них» та відмовлявся зняти кепку.

«Спочатку редактор по гостям, а коли я категорично відмовився і в суперечці прямо послав молодого чоловіка призовного віку на х*й, ще двоє, включаючи режисера програми. При цьому в мене питали, чому мені так важливо бути у бейсболці із прапором. Я теж спитав, чому їм так важливо, щоб я зняв бейсболку. Відповідь: нібито у них всі без бейсболок, вимоги оператора та інша хрінь. Я відповів, що не зніму, а якщо у них оператори не вміють знімати людей у військовій формі Росії, то ми їх приберемо та поставимо тих, хто вміє«, — писав Мамаєв.

Актор похвалився, що створив власне шоу на передовій

Також актор-путініст зізнався — у нього викликає роздратування факт того, що він та інші окупанти «там жили рвуть», а у Москві їм не дозволено вдягати на шоу вбрання з путінською символікою. Мамаєв дуже обурився тим, що натомість телеканал «Росія 1», уникаючи теми війни, з легкістю показує в ефірі концерти співака-путініста Кіркорова у костюмах зі стразами. Також Мамаєв додав, що замість шоу «Привет, Андрей» створить власне з назвою «Привет, Михаил», яке буде знімати на передовій.

Читайте також: Крістіна Орбакайте неочікувано повернулась в Росію аби взяти участь в щорічному концерті «Пісня року»

Відомий прайс українських зірок на Новий Рік 2024: хто готовий виступити за гривні, а хто — за іноземну валюту

Співачка Alyosha емоційно зізналася, чи розлучається з чоловіком, який служить в лавах ЗСУ