in

Для Близнюків — наважитись на ризик, а Левам — розчарування: гороскоп на 30 вересня

Астрологи підготували на 30 вересня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Дозвольте собі сьогодні відпочити — відключіть телефон аби ніхто не відволікав вас і можете сміливо вирушити на прогулянку у ліс. Такий відпочинок позитивно вплине на ваше здоров’я.

Телець

Сьогодні великий ризик потрапити у халепу, тому пильнуйте по всім сторонах. Хтось вже давно намагається підкласти для вас свиню.

Близнюки

Наважтеся на зміни та спробуйте щось нове для себе у цьому життя, адже воно дається лише один раз.

Рак

Сьогодні вам доведеться розібратися з накопиченими справами і проявити свої найкращі якості та здібності.

Лев

Цей день для вас прогнозує неприємні новини від коханої людини. Це може бути навіть і викриття у зраді. Але не панікуйте — від вас нічого не залежить.

Діва

Якщо в один прекрасний момент ризикнете, то на вас чекає фінансовий успіх, а якщо ви це зробите із запізненням, то шанси на перемогу стають меншими.

Терези

Цей шанс дається один раз у житті, тому швиденько залиште всі справи і негайно скористайтеся нагодою вирішити усі серйозні проблеми.

Скорпіон

На вас очікує нова хвиля кохання, яке ви зустрінете дуже несподівано. Саме ця людина зробить вас щасливим.

Стрілець

Сьогодні для вас випаде нагода відшукати те, що ви так давно шукали. Погляньте навкруги — доля дає вам підказку.

Козоріг

Якщо ви не зумієте тримати чужі таємниці в секреті, то на вас очікують серйозні неприємності. Постарайтеся нікому не розповідати чужих новин.

Водолій

Цей день доведеться присвятити для друзів. Їм знадобиться ваша допомога. Не здумайте відмовити, адже скоро вас самих настигне така ж ситуація.

Риби

У вас сьогодні планується вечірка. Це чудовий шанс відволіктися від поганих звісток. Запросіть своїх близьких друзів та відірвіться по повній.

«А Мерседес ви не хочете повторити?» — Артур Смольянінов, який засудив війну в Україні, накинувся на Путіна

«Пісня «Фортеця Бахмут» мене дратує!» — співак та військовослужбовець Женя Галич розкритикував колег, які спекулюють на темі війни