in

«А Мерседес ви не хочете повторити?» — Артур Смольянінов, який засудив війну в Україні, накинувся на Путіна

Відомий російський актор Артур Смольянінов, який здобув широку славу завдяки зіграним ролям у таких кінострічках, «9 рота», «Біла гвардія», «Штрафбат» та багато інших, розізлив росіян та розніс вщент Путіна.

Кінозірка ще у 2022 році, коли РФ розпочала повномасштабне вторгнення в Україну висловив чітку антивоєнну позицію та засудив політику Кремлівського диктатора, виїхав на постійне місце проживання до Латвії. У новому інтерв’ю «І Грянув Грем» актор зауважив, що мобілізація, яка проходить у росіян стала останньою краплею через яку вони всілякими способами намагаються втікти за кордон.

«Це вже працює на підсвідомому рівні, я навіть себе ловлю на тому, що я включив після 24 лютого телевізор і зрозумів, що може ж бути й інша точка зору», — зізнався Смольянінов.

Також він навів у приклад кінострічку «Дев’ята рота», для порівняння з країною-терористкою і зауважив, що в РФ розвивається ідея перемоги та романтизація війни точно так само, як і у фільмі. Не оминув Артур і президента Росії, заявивши, що той вибрав сценарій «священної війни», хоча має все у своїх руках.

«Що ви можете повторити? А Мерседес ви не хочете повторити, парад на Красній площі, ви і так його повторюєте» — звернувся актор до керівничої верхівки.

«Іван Будько» розважав окупантів, а «Юрій Анатолійович» поливає брудом Зеленського: як актори «Сватів» відреагували на війну в Україні

Для Близнюків — наважитись на ризик, а Левам — розчарування: гороскоп на 30 вересня