in ,

«Схожі як дві краплі води»: Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою

Днями українська співачка Ірина Федишин поділилася з прихильниками радісною новиною — вона повідомила, що її мама святкує день народження.

Співачка привітала найріднішу людину, присвятивши їй допис на особистій сторінці в Instagram. Ірина опублікувала їх спільне фото, на якому дочка й мати схожі як дві краплі води. На світлині Федишин постала в синьому костюмі, а її мати Леся — у чорному.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Артистка побажала матері міцного здоров’я, а також аби вона завжди була щасливою. «Моя матусю! Вітаю з днем народження! Не вистачить слів, щоб описати, як я вас люблю! Дякую Богові за вас і прошу, щоб ви були здоровими і щасливими», — написала Ірина у соцмережі.

Прихильники Федишин вітають її маму з Днем народження

Шанувальники виконавиці теж привітали іменинницю та побажали їй чимало приємного. «Іро, щиро вітаю вашу мамусю з днем народження! Усього найкращого і світлого!», «Вітаю неймовірну пані Лесю з днем народження! Міцного вам здоров’я і щасливих та довгих років життя!», «З іменинницею вас, Ірино! Щастя, любові, натхнення, здоров’я, нашої скорішої перемоги та мирного неба над головою!» — коментували поціновувачі творчості співачки.

Читайте також: «Не лише боїться з’їздити до бійців, а й давно обіцяну машину так і не передала» — засновник «Культурного десанту» висміяв Тіну Кароль

Українська співачка Надя Дорофєєва вагітна: надійні джерела «підловили» артистку в непідходящий момент

«Набагато раніше, ніж прогнозував Арестович» — відомий мольфар назвав дату закінчення війни в Україні