in

«Шість кілометрів до «нуля» — блогерка-мільйонниця Юлія Верба відправилася на фронт та потішила подарунком українських захисників

Нещодавно навколо блогерки-мільйонниці Юлії Верби розгорівся скандал через те, що дівчина не піднімає тему донату для ЗСУ у своєму блогові з такою величезною кількістю підписників.

І ось, через деякий час Верба шокувала прихильників кадрами своєї поїздки в Запорізьку область. Але це була не просто екскурсія на фронт — блогерка за власні кошти придбала чотири позашляховики, які вибрали самі військові для евакуації і, вона особисто доправила їх на південну лінію фронту. Обійшлася така цінна покупка  для Юлії у 600 тисяч гривень.

«Я їх купила сама, без зборів, від себе… Машини вибирав батальйон… Ми везем ці авто самі. Їхати 1200 кілометрів,» – розповіла дівчина в Інстаграм-сторіс.

Першою світлиною, якою поділилася блогерка, була зупинка в Оріхові, де вона сиділа на кузові військової машини у камуфляжній формі та бронежилеті.

Юлія не побоявшись, дісталася майже нульової зони у селі Мала Токмачка, показавши відповідне фото з військовими.

«Мала Токмачка. Шість кілометрів до «нуля», — повідомила блогерка.

Після поїздки і побаченої картини на власні очі, Юлія відкрила збір на три прибори нічного бачення для 117 окремої механізованої бригади попросила долучитися усіх українців.

«Ви самі бачили хлопців. Вони працюють на нулі! 6 кілометрів від окупації! Їм дуже треба очі на евакуації. Це врятує життя чиємусь татові, сину, братові», – закликала дівчина.

Стало відомо, хто очолив рейтинг найкрасивіших жінок України

Для Близнюків — непередбачуванні обставини, а у Стрільців — можлива крадіжка: гороскоп на 5 жовтня