in ,

«Вирішила відверто показати себе»: 65-річна співачка Мадонна приголомшила фанів зухвалими фото

Днями всесвітньо відома американська співачка Мадонна потішила шанувальників гарними новинами та свіжими фото.

На особистій сторінці в Instagram зірка повідомила, що продовжила підготовку до свого ювілейного концертного туру, який через її проблеми зі здоров’ям довелося перенести. «Наразі завантажується… Madonna Celebration Tour», — написала Медж. Також знаменитість опублікувала нові фото з підготовки до виступів — і, як і завжди, 65-річна співачка приголомшила прихильників зухвалістю кадрів.

Вона продемонструвала, як позувала для світлини посеред концертного майданчику в  спортивному образі — чорних худі та сорочці, широких штанях і стильних окулярах — показуючи при цьому непристойний жест, який, певно, призначався хейтерам.

На інших фото Мадонна вирішила показати свої форми — вона постала у тісному мереживному корсеті, який ледь прикривав груди співачки.

Також знаменитість не посоромилася поділитися з шанувальниками світлинами з гримерки, на яких її обличчя зображене зблизька — під щільним шаром макіяжу дуже сильно помітно зморшки артистки.

Варто зазначити, що ще на початку року Мадонна повідомила про світовий тур з 35 концертів, який повинен був розпочатися 15 липня. Проте зірку екстрено госпіталізували до лікарні у непритомному стані за два тижні до першого концерту. Тоді, за словами менеджера артистки, в Мадонни сталася бактеріальна інфекція.

Читайте також: Залишилася дружина і маленький син: рятуючи поранених від російської ракети, у Херсоні загинув молодий поліцейський

«Гарячі спогади!» — українська дзюдоїстка Білодід поділилася фото в ледь помітних трусиках

Стало відомо, хто очолив рейтинг найкрасивіших жінок України