in

«Я дуже непогано стріляю!» — 69-річний Макаревич заявив про намір воювати за Ізраїль

Музикант Андрій Макаревич — один із тих росіян, які не змогли продовжувати жити в країні, що розгорнула криваву війну в центрі Європи і залишив РФ, перебравшись до Ізраїлю.

Волею долі, військові дії спіткали музиканта і на Землі обітованої. Щоправда, у момент нападу терористів ХАМАСА на Ізраїль Макаревич з рештою учасників «Машини часу» перебував з гастролями в Європі, що стало приводом для жовчних випадів з боку пропагандистів, які звинуватили рокера в боягузтві. Нещодавно Андрій Вадимович вирішив розставити крапки на «і» і прояснити непорозуміння своїм прихильникам.

«Гі*нюки з жовтої російської преси вже встигли написати, що Макаревич знову втік від війни, цього разу ізраїльської, і охолоджується в Європі. Війна мене застала наприкінці другого тижня наших гастролей із «Машиною часу». І переривати їх, скасовувати їхні закінчення я просто не міг. Але сьогодні ми відіграли останній концерт, а завтра я лечу додому – в Ізраїль», – спокійно пояснив співак.

Макаревич повертається до Ізраїлю

Разом з тим, Макаревич відразу ж зазначив, що після повернення до Ізраїлю він не збирається сидіти склавши руки, і навіть висловив готовність вступити до лав збройних сил країни. З цілком зрозумілих причин, задоволення цього бажання 69-річному артисту відмовили, проте він запевнив, що знайде можливість допомагати Ізраїлю іншим способом.

«Гвинтівку мені, на жаль, не дадуть, я з’ясовував, хоч я дуже непогано стріляю. Але я постараюся чимось бути корисним. Я дуже хочу побажати всім нашим солдатам, усім резервістам, усім добровольцям удачі та якнайшвидшої перемоги. Будь ласка, залишайтеся цілими та неушкодженими, повертайтеся додому. Переможемо ми обов’язково, ми й не таке бачили», — сказав Андрій Макаревич.

Раніше Максим Галкін зізнався, чи збирається він вступати до армії Ізраїлю.

В Україні чи за кордоном: Євген Кошовий розповів, де планує навчатися його старша донька

Для Скорпіонів — нові зустрічі, а Стрільці — потраплять у любовний трикутник: гороскоп на 17 жовтня