in

«В іншій країні це страшніше!» — відома українська співачка поділилася відчуттями, опинившись серед бойових дій в Ізраїлі

Раптова атака терористичного угруповання ХАМАС на мирні міста Ізраїлю застала зненацька мільйони людей, у тому числі громадян іноземних держав, яких в Ізраїлі багато в будь-яку пору року.

Серед тих, хто опинився в епіцентрі бойових дій, була популярна українська співачка KOLA. Артистка, справжнє ім’я якої Анастасія Прідіус, поділилася з шанувальниками емоцій, які переповнювали її, 30-річну дівчину, у далекій країні, на яку напали озброєні до зубів дикуни.

«Я знаходжуся в чужій країні, де неадекватні сусіди-іроди з усіх боків… Які неконтрольовані і можуть робити все, що їм спаде на думку… Я знаходжуся в чужій країні, де неадекватні сусіди-іроди з усіх боків… Які неконтрольовані і можуть робити все , що їм спаде на думку. Подуріли просто…», – написала співачка у Instagram Stories.

Скріншот: www.instagram.com/stories/kola__official

Водночас жінка дала зрозуміти, що налаштована оптимістично і порівняла українців та ізраїльтян, які борються за свою свободу. «Не даремно нам кажуть, що ми будемо другим Ізраїлем. Тому що з такими сусідами як у нас, і в них інакше неможливо», – резюмувала KOLA.

P.S. Пізніше співачка заспокоїла фанатів і розповіла про те, що вона вже придбала квиток до Праги, а звідти дістатися Варшави.

Раніше Максим Галкін уперше після атаки вийшов на зв’язок із Ізраїлю.

Донька Ніни Матвієнко повідомила про час та місце поховання матері

«Будьте живі!» — фронтмен гурту «Машина времени» Макаревич, який з сім’єю живе в Ізраїлі, вийшов на зв’язок