in ,

«Прославляє Росію, а її чоловік краде авто»: як змінилася та де зараз Вікторія Петрик — зірка Дитячого Євробачення-2008

Відома українка родом з Одеси Вікторія Петрик з чотирьох років підкоряла слухачів Ураїни та Європи своїм потужним вокалом — а в 2008 році вона представляла нашу країну на Дитячому Євробаченні у Кіпрі, де посіла друге місце. Тоді від перемоги дівчинку відділяло лише 6 балів. Популярною Вікторія стала після участі разом зі своєю молодшою сестрою в шоу «Україна має талант» — тоді судді проєкту запропонували сестрам почати творчий шлях разом. Так українці і дізналися про сестер Петрик, які після цього неодноразово демонстрували свій талант на різноманітних конкурсах і шоу.

Та проте шалений успіх у дитинстві та юності так і не став запорукою приголомшливої кар’єри в музиці у дорослому віці. Про сестер Петрик швидко забули, а Вікторія взагалі відійшла від шоу-бізнесу, повністю присвятивши себе родині. Про те, де вона зараз та наскільки змінилася — розповімо у нашому матеріалі.

Як вже зазначалося, Вікторія брала участь у Дитячому Євробаченні. Тоді запальний номер у фірмовий одеській естетиці з україномовною піснею «Матроси» був гідно оцінений журі та суддями — Петрик привезла додому почесне «срібло». Звісно на цьому шлях підкорення артисткою Євробачення не закінчився — у 2016 році Вікторія прийшла на Національний відбір дорослої версії конкурсу. Співачка явно розраховувала, що судді врахують її попередній успіх — але цього не сталося. Тогочасні судді конкурсу жорстко розкритикували виступ дівчини. Андрій Данилко, Костянтин Меладзе та Руслана Лижичко в один голос стверджували, що виступ дівчини «не чіпляє», незважаючи на її сильний голос. Самолюбство 18-річної артистки було дуже зачеплене — вона настільки зверхнє відповіла на критику суддів, що глядачі в коментарях почали писати про її «зіркову» хворобу.

Згодом Петрик-старша ще випускала треки, але ті не мали великої популярності — і врешті решт, вона зникла з інформаційного простору. Втім вже у 2017 році Вікторія знову привернула до себе увагу та приголомшила шанувальників несподіваною новиною — артистка народила первістка. Ставши мамою напередодні свого 20-річччя, дівчина припинила професійно займатися музикою, аби цілком присвятити себе малюку. Хлопчика назвали Давидом — а от про батька дитини Петрик не поспішала розповідати.

Вікторія Петрик із сином

На спільних фото в соцмережах Петрик завжди закривала лице обранця смайликами — саме тоді шанувальники почали робити висновки, що співачка приховує особистість чоловіка через його вік або кримінальну діяльність. Обидва припущення виявилися вірними — підтвердженням тому став неприємний інцидент, що відбувся у січні 2022 року в Одесі. Тоді під підозру у незаконному заволодінні автівкою преміум-класу Hyundai Santa Fe потрапив 40-річний місцевий житель. Його було затримано — і одеські ЗМІ почали писати, що це начебто і є чоловік Вікторії Петрик — Володимир Андрушкевич. Примітно, що раніше Андрушкевича вже судили за статтею 185 КК України за крадіжку – чоловік отримав обвинувальний вирок із випробувальним терміном.

Вікторія Петрик ніколи не показувала обличчя чоловіка

Нині Петрик веде непублічний образ життя — але має при цьому близько 15 тисяч підписників в Instagram. Після повномасштабного вторгнення її батьки та сестра переїхали до Філадельфії штату Пенсильванія у США. Де знаходиться сама Петрик невідомо — можливо вона переїхала разом з рідними, але по інформації з соцмереж Вікторії відомо, що місце розташування її облікового запису у Instagram є Іспанія.

Українці захейтили Вікторію Петрик за ігнорування війни

Що ж до війни в України Вікторія обрала мовчазну позицію, чим накликала на себе величезну хвилю хейту від співвітчизників. Користувачі Мережі згадали їй все — і те як після анексії Криму та початку війни на Донбасі вони з сестрою їздили виступати у Росію, і як вітали кремлівського блазня Кіркорова з днем народження, і те як вона тоді безглуздо виправдовувалася — мовляв має родичів в Росії, і взагалі люди там проти війни. Та проте співачка і навіть після обстрілів її рідної Одеси окупантами, продовжує вести соцмережі російською мовою та співати російські пісні путиністів. Втім Петрік «прилітає» не тільки за її ігнор того, що відбувається в Україні — також коментатори відмічають і те, що Вікторія несподівано погладшала. «Що трапилося? Чому так сильно набрала у вазі?», «Ого, тебе не впізнати» — пишуть вони.

Читайте також: «Набагато раніше, ніж прогнозував Арестович» — відомий мольфар назвав дату закінчення війни в Україні

«Продемонструвала таланти» — нова пасія Костянтина Меладзе засвітила сідниці, позуючи на яхті

«Хочу закінчити на цьому» — Потап вибачився перед українцями та натякнув на завершення своєї музичної кар’єри