in ,

З’явилося відео перших хвилин після удару по Покровську — ракета попала у будівлю управління соцзахисту, де перебувало більше 50 людей

Ранок у Покровську Донецької області почався з масованих ворожих обстрілів.

За попередньою інформацією росіяни випустили по місту дві ракети «Іскандер-М». Перша ракета попала у об’єкт інфраструктури, а буквально через кілька хвилин відбувся другий приліт, коли терористи влучили у будівлю місцевого управління соціального захисту. Незважаючи на ранню пору — 8:30 ранку, у приміщенні в цей час перебували люди.

За словами начальника управління соцзахитсу населення Покровської міської адміністрації Ірини Бонзюх, в будинку перебував 41 співробітник і відвідувачі — переважно літні та малозабезпечені люди, які прийшли формулювати разного роду документи на соціальну допомогу.

Поліцейські виклали відео перших секунд після влучання. На ньому можна побачити, як вони дістають жінку прямо з-під завалів зруйнованої будівлі.

Станом на 20:30 у МВС повідомляють що серед поранених – дев’ять працівниць управління соціального захисту населення і дві відвідувачки, віком від 32 до 68 років.

Читайте також: «Коли почув крик дитини — про свою біль не думав» — поранений військовий на милицях врятував потопаючого підлітка-сироту

«Чекає хвиля безсонних ночей»: мольфар попередив про потужні удари по Києву

Анна Саліванчук вперше чесно зізналася про те, чи справді розлучена