in ,

«Він забирає всю мою зарплату»: Віталій Козловський розповів про скандал з екс-продюсером Кондратюком

Відомий український співак Віталій Козловський, який наразі є військовослужбовцем у ЗСУ, висловився з приводу того, чому колишній продюсер артиста Ігор Кондратюк забирає частину його військової зарплатні.

На особистій сторінці в Instagram Віталій розповів, що після закінчення співпраці з Кондратюком він не був винен тому ні копійки. Але після виконання на концертах старих пісень, про які просила публіка, виявилося, що Козловський порушив авторські права — адже ці хіти артиста належать Кондратюку. Тоді почалася судова тяганина, яке триває вже 10 років — співак зізнався, що вже сплатив колишньому продюсеру мільйон гривень, а винен ще два.

Військовослужбовець Віталій Козловський винен екс-продюсеру два мільйони

«Коли співпрацювали, я на тотальній довірі підписував будь-які папери з напуттям: «Твоя справа співати. Документи це просто формальність, підписуй, а по-людськи ми завжди домовимося». Ось я і був упевнений, що знайдемо спільну мову і досягнемо з ним згоди. У всякому разі, я не раз був ініціатором пропозиції зустрітися, обговорити і знайти рішення. Від зустрічей Кондратюк категорично відмовлявся. Слідство — судові позови проти мене за порушення авторських прав«, — говорить Козловський.

За словами артиста, зараз відсоток від його зарплати йде на погашення виконавчих проваджень — і як штраф до держбюджету, і на користь Кондратюка. «Виробництв кілька, тому після всіх відрахувань від зарплати залишається десь половина, яку я повинен отримувати. Але і цей залишок, потрапивши на мою картку, відразу блокується і списується виконавчою службою майже повністю«, — зазначає Віталій.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vitaliy Kozlovskiy (@vkozlovsky_music)

Козловський додав — це є справжньою проблемою під час проходження служби через те, що військовим часто доводиться купувати усе необхідне власним коштом, а в нього немає такої можливості. Співак неодноразово звертався до екс-продюсера, аби той призупинив відрахування — але Кондратюк кожного разу відмовляв Віталію. Артист зазначає, що все ж таки продовжуватиме виплачувати борг колишньому продюсеру.

Читайте також: «Обрала свій вектор розвитку» — скандальна співачка MARUV повертається в РФ

«Коли почув крик дитини — про свою біль не думав» — поранений військовий на милицях врятував потопаючого підлітка-сироту

Чоловіка Трінчер зловили на гарячому на сайті знайомств