in

У Скорпіонів — проблеми із ШКТ, а Рибам — доленосна зустріч: гороскоп на 13 жовтня

Астрологи підготували на 13 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Як складеться сьогоднішній день — все залежить лише від вас самого. Як вранці себе налаштуєте — так і буде. Ніхто сьогодні не зможе вплинути на ваш настрій.

Телець

Не тримайте ні на кого зла, адже вам з цим важко жити і совість тихенько поїдає вас з середини. Перегляньте своє відношення до цієї людини.

Близнюки

Вам варто знаходити час з’являтися у людному місці та заводити нові знайомства, які в надалі сприятимуть подальшому зростанню вашої кар’єри.

Рак

Сьогодні ви прокинетесь з відчуттям тривоги. Але насправді астрологи не передбачають для вас нічого серйозно. Однак заспокоїти себе у вас не вийде.

Лев

Складіть собі на завтра план аби не забутися про якусь справу і слідуйте чітко за ним. Адже якщо ви будете відволікатися, то не вдасться зробите те, що запланували.

Діва

Зосередьтеся сьогодні на своєму кар’єрному рості та намагайтеся не відволікатися по дрібницях. Якщо проявите свою відповідальність — вже у наступному місяці отримаєте підвищення.

Терези

Прийшов час приділити час для рідних. Відкладіть усі робочі питання, відключіть телефон аби не відволікатися і організуйте якийсь приємний відпочинок.

Скорпіон

Перегляньте свій раціон харчування та відкорегуйте його, адже у вашому меню з’явився фаст-фуд та гостра їжа. Це грозить у майбутньому мати серйозні проблеми із шлунково-кишковим трактом.

Стрілець

У вас сьогодні у планах невеличка подорож з близькою людиною. Від проведеного часу разом ваші відносини перейдуть на новий етап.

Козоріг

Астрологи радять для вас відкрите щось нове, можливо — медитація. П’ятниця буде сприятлива для духовних практик.

Водолій

На вас сьогодні чекає дуже насичений день несподіваними подіями, які перевернуть ваше життя з ніг на голову. Не хвилюйтеся, такі зміни лише в кращу сторону.

Риби

На вас чекає доленосна зустріч. Саме завтра ви можете зустріти людину, з якою зв’яжете своє життя. Дивіться по сторонам.

Пономарьов, DZIDZIO, Полякова, Решетник: хто із зірок розважав гостей елітного весілля прокурора у Львові

За зауваження — ножем у серце: 26-річна жителька Івано-Франківська убила 32-річну громадянку посеред вулиці міста