in ,

Буданов визнав, що помилявся, і назвав нову дату закінчення війни (ВІДЕО)

Багато українців з ностальгією згадують вечірні програми Олексія Арестовича за які його прозвали «головним заспокійливим країни».

Запам’ятався бувший радник Офісу президента своїми оптимістичними прогнозами щодо закінчення війни — його «два — три тижні» стали загальновідомим мемом. Зараз Арестович спочиває на лаврах за кордоном а українці і далі продовжують сподіватися на якнайскорішу перемогу. Не так давно таку надію співвітчизникам подарував начальник Головного управління розвідки міноборони Кирило Буданов, який спрогнозував можливе закінчення війни до кінця 2023 року.

Кілька днів тому в інтерв’ю «Українській правді» генерал змушений був визнати свою помилку. «Зараз, на жаль, ситуація змінилася. Сили оборони вибилися з графіка. Світ не був готовий до війни такої інтенсивності. Це відчуває як Україна з її союзниками так і Росія», — відзначає головний розвідник країни.

Буданов вважає, що «без особливих проблем для економіки» РФ може дозволити собі воювати ще років два-три. Техніки ворогу може вистачити максимум до 2026 року, а можливо і швидше. «По людському ресурсу, очевидно, що їм вистачить надовго. Але хто б там не казав, якщо оцінювати сукупно наш людський ресурс, то там теж надовго. У нас країна не така маленька. Тобто ми виходимо з вами десь на 2025 рік«, — робить новий прогноз Кирило Буданов.

Читайте також: З’явилося відео перших хвилин після удару по Покровську — ракета попала у будівлю управління соцзахисту, де перебувало більше 50 людей

Чоловіку Анни Трінчер силоміць вручили повістку та «запихнули» в машину. ВІДЕО

«То навіщо ти ногу залишав?!» — у Харківському МСЕК ветерану запропонували відрізати ногу, щоб отримати інвалідність