in ,

На Одещині підлітки засунули голову школяра до ями вбиральні та змусили його бігати голим по дворі школи

В Одеські області у селі Шевченкове Кілійської громади Ізмаїльського району школярі жорстоко познущалися зі свого однокласника.

Резонансна подія трапилася півтора тижня тому і повідомила про це світові волонтерка Олена Ротарі на своїй сторінці у Фейсбук. Підлітки вирішили вчинити насильство над простим учнем, насильно засовуючи його голову до вбиральньої ями вуличного туалету та знімали цей процес на телефон. Вирішивши, що цього недостатньо, учні 7-класів, примусили, зняти штани та оголити статеві органи потерпілого та бігати по шкільному подвір’ї у такому вигляді.

Як стало відомо, кривдниками виявились сини вчительки, яка працює у цій школі і тому, рідні потерпілого через це бояться висувати звинувачення.

«Обидва кривдника – це сини вчительки цієї школи. Через це мама хлопчика, з якого знущалися, не стала подавати заяву в поліцію. Вона не вірить у справедливість. Бо родина вчительки у селі заможна. Плюс це опубліковане відео відразу видалили із соціальних мереж і не хочуть надати розголосу», – розповіла Ротарі.

Громадська активістка озвучила страшну статистику булінгу на Одещині.

«Просто наведу суху статистику на Одещині: за 9 місяців до територіальних органів поліції звернулось 10947 громадян, які повідомили про факти домашнього насильства. Серед потерпілих майже 600 дітей. Також, на жаль, було зареєстровано 58 кримінальних проваджень, пов’язаних із сексуальним насильством щодо дітей, серед них 8 зґвалтувань», – зазначила вона.

Читайте також: «Це звірі! Вони ще до війни викрадали і катували людей!» — що відомо про братів Мамонів, які навели «Іскандер» на Грозу

Помер Сергій Сивохо

«Я повертаюсь додому — до Ізраїлю»: Андрій Макаревич влучно поставив на місце путіністів, що звинуватили його у «черговій зраді»