in

Терезам — час для облаштування будинку, а Водоліям — варто записатися на розвиваючі курси: гороскоп на 18 жовтня

Астрологи підготували на 18 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Сьогодні ви будете зарядженні енергією і у вас буде натхнення вирішувати усі проблеми, які ви відкладали протягом тривалого часу.

Телець

Зірки прогнозують вам погіршення фінансового становища, через необдуманну покупку. А все це через те, що у вас поломається якась річ і ви змушені будете негайно знайти заміну.

Близнюки

Сьогодні ви будете перебувати в центрі уваги і всі бажатимуть з вами обмінятися думками. Вам вдастяться завести нові перспективні знайомства, які в майбутньому вам пригодяться.

Рак

У вас виникне бажання провести цілий день в самотності, задумуючись про плани на майбутнє. Відключіть свій телефон та прислухайтеся до свого внутрішнього світу.

Лев

У вас виникне бажання вирішувати найскладніші завдання — керівництво оцінить ваші старання, будьте впевненні.

Діва

Варто приділити час своєму фізичному здоров’ю. Займвться вправами або ж запишіться у спортзал — це позитивно відобразиться на вашому тілі.

Терези

Сьогодні саме той день коли варто завершити косметичний ремонт у квартирі. Створіть затишну обстановку та проведіть романтичний вечір з другою половинкою.

Скорпіон

Ваша інтуїція сьогодні диктуватиме вірні рішення, тому прислухайтеся до неї. Не йдіть на повідку в оточуючих.

Стрілець

Зірки прогнозують для вас конфлікт із коханою людиною, тому зретельністю підбирайте слова. Постарайтеся не нагнітати обстановку — поставте себе на чуже місце.

Козоріг

Ви можете потрапити у незовсім зручне для вас положення — любовний трикутник. Тому варто бути дуже обережними, бо великий ризик виникнення сімейних конфліктів.

Водолій

У вас виникне бажання розвиватися та дізнаватися більше нової інформації, тому правильним рішенням у цій ситуації буде записатися на курси або інші пізнавальні програми.

Риби

У вас з’явиться відчуття того, що з вами ось-ось має трапитися щось погане, але не накручуйте себе і не притягуйте до себе негатив. В цей момент у вас все прекрасно.

«Я не знаю, хто ці люди!» — Полякова виправдалася за свій виступ на скандальному весіллі пари ексчиновників у Львові

«Не буде ніяких кордонів 91-го року, і Криму не буде» — Арестович заявив, що Україна не переможе РФ, оскільки «не є суверенною державою»